marina isimli üyenin son içerikleri

1. M

pc durduk yere ekran gelmiyor kırmızı ışık yanmıyor

Arkadaşlar merhaba, iyi günler. Çok araştırdım hiçbir şey bulamadım bilgisayarım açılıyor anakartım yeni aldım RAM ekran kartını başka PC de denedim açılıyor işlemciyi deneyemedim ama ekran gelmeyen PC de fanları dönüyor çalışıyordur herhalde. Normalde yayın PC'si olarak kullanıyorum dün akşam...
  2. M

İnternet hızım normal degil

Bilgisayarda internet var gözüküyor ama gram yok Google bile açılmıyor modem arayüze bile giremiyorum
  3. M

Sıfırladım yinede değişen bir şey yok wifi de giriyorum ama kabloluda hiç yok yükleme hızım aynı 2 lerde 1660759367 Mobilden test yaptım kablosuz olurak normalde 70 vermesi gerekiyor şu anda 2 bile zor veriyor
  4. M

Evet wifi ile bağlıyım modemim turktelekom VMG3312-B10B
  5. M

Abi bu durumda
  6. M

Bu dur inşallah
  7. M

İnternet hızım 75 indirme 8 yükleme normalde ama 2 günden beri problem var dün 65 indirme 0 yükleme oldu şaşılacak bir şey bu gün ise fotoğrafta olduğu gibi 2.50 indirme 4.30 yükleme turktelekom kullanıyorum defalarca kapatıp açtım modemi ama olmadı şu anda kablolu hiç bir şekilde internete...
  8. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım darboğaz oluyormu

Çok teşekkür ederim CPU kullanımı arasıra 60 ı görüyor sorun olurmu
  9. M

Arasıra CPU kullanımı 60 a kadar çıkıyor ama geçmiyor
  10. M

Arkadaşlar hayırlı geceler ekran karım 3060 işlemcim 2600x ama overclocksuz kullanıyorum ramler 2x8 16 GB 3200 MHz PSU 600w monitör 2k MSI yardımcı olursanız sevinirim
  11. M

Yeni Ram Aldım 8x16 3200 mhz warzonda siyah ekran veriyor

arkadaşlar merhaba ben yeni ram aldım warzonda ısmada sıkıntı yok oyun başlarken siyah ekran geliyor ekran kartı yanıp sönüyor am bu olay 8gb 2666mhz ram de olmuyordu yeni ramlerimi taktıktan sonra olmaya başladı şu anda 2400 mhz test ediyorum sıkıntı yok 2800 üstünde siyah ekran alıyorum...
  12. M

Düşük GPU Kullanımı rtx 3060

arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08SQ31CGF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Corsair Cmw16Gx4M2C3200C16 16Gb (2X8Gb) Ddr4 3200Mhz aldım ilkte biostan 3200 mhz aldım warzonda daha maç başlamadan ısınmada hiç bir takılma yok ekran kartı kullanımıda 87 99 arasında...
  13. M

Düşük GPU Kullanımı rtx 3060

Hepinize şükranlarımı sunuyorum çok teşekkür ederim öncelikle Corsair Cmw16Gx4M2C3200C16 16Gb (2X8Gb) Ddr4 3200Mhz alıcam sisteme takicam daha sonra işlemciyi değiştirilen problem olur mu para toplayana kadar ram ler uyumlu diye gördüm ama b350 ana kartla sorun cikarmi
Geri