cpu kullanımı normalde %9 %11 falan gelip gidyor görev yöneticisini açıyorum 20% iken hemen hemen normal seviyeye geliyor sekme değiştiryorum gene bakyorum aynı olay her görev yönetcisine bakmadığım zaman böyle oluyor acaba vürüs falan mı bulaştı
ilan açalı 3 4 ay olmuştur diye tahmin ediyorum dolandırıcılardan başka gelen kimse yok afgan pakistanlı dolu platform
https://www.fiverr.com/s/2K5m7re ilan bu eleştiriye açığım
az önce bir resim yükledim ve resmi açtığımda cmd açılıp kapandı ve bi daha açıldı ama bu sefer maviydi ve kapandı c diski ile alakalı bir lokasyon yazıyordu üstünde windows defender ile tarama yapıyorum bu yeterlimi yoksa avast falan indirmem lazım mı
oyunu microsoft store dan aldım oyun çok güzel ama online maç bulmuyor oyunu oyniyan oyuncumu kalamadı yoksa sorun bende mi yaklaşık 15 dk falan bekledim oyuncu bulmadı
Masaüstü bilgisayarıma telefon üzerinden internet aktaryorum ama telefonun veri gönderme hızı düşük olduğu için lag giriyor, network kablosu ile bağlamayı düşünyorum, network kablosunu nasıl bağlicam
bilgisayarın neresine takıcam ve modemin neresine takıcam ve her hangi bir kablo olurumu 200 300...
bende redmi t9 vardı ekranı yanmış ve tamamen kapandığı zaman fastboot hatası veriyor sonra kendi kendi 3 4 gün sonra açılyordu bende tamir ettirip sonra satmayı düşünyorum esnaflara ve ya internetten(önerileriniz önemli)
ben bu telefonu kaça satabilirim bani aydınlatırmısınız