Selam Arkadaşlar
Mount & Blade Warband Prophesy Of Pendor oynuyorum dün oyunu oynarken elektrik gitti oyuna tekrar girdiğimde karakterinin ve diğer karakterlerin sıfırlandığını gördüm. Aslında bu ilk defa olmadı daha önce de elektrik kesildiğinde oyunu tekrar açtığımda yine benzer bir olayla...
Herkese merhaba.
Solidcam, solidworks vb. Uygulamalarda rahatlıkla kullanabileceğim ara sıra da oyun oynayabileceğim güzel bir laptop önerisi verir misiniz?
Herkese merhaba
Arkadaşlar XBOX'ta pes 21 oynayacağım oyunu yükledim ama açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyor evet mağazada diğer PES oyunları dahil hiçbirisi kullanılamıyor nedenini bilen var mı
https://ty.gl/mixtsmxzfp593
https://ty.gl/azytf4imy1b61
Herkese merhaba arkadaşlar yukarda verdiğim linklerdeki gibi düşük bütçeli içinde monitör de dahil olacak şekilde bilgisayar almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar csgo fortnite cod mw2 tarzı oyunlar oynayacağım yüksek grafikte oynarmasına...
Witcher in kitapları filmleri oyunları dahil a dan Z ye hepsini bitirdim sen neyden bahsediyorsun kardeş skyrimi de bitirdim rdr 2 yinde bitirdim en az senin kadar oyun bağımlısıyım ben burda oyunu bitiremezsin yıllarca oynarsın demedim 600 lirayı hak ediyor keyifle oynarsın dedim senin...
Kardeşim sen bu çok bilmiş arkadaşların dediklerine bakma yok abartı yok sadece hikayesi güzel falan diyorlar ulan oyun zaten hikaye oyunu daha ne olması gerekiyor.
Dostum sen oyunu al bu tarz oyunları sevdiğini söyledin boş zamanın da varsa hikayesi çok güzel oyunu bitirdiğinde bırakmak...
Herkese merhaba
Oldukça düşük sistemli bir bilgisayarım var bunun için oyun önermenizi istiyorum biliyorum sistemim oldukça düşük ama şu an elimdeki imkan bu yakın zamanda bir tane sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar olursa sevinirim.
NOT : Daha önce shadow of the tomb raider ve middle earth...
Hocam bakıyorum ve görüyorum ki epic gameste daha ucuz siz en son baya bir önce baktınız sanırım bakın atıyorum fotoğrafları benim anlamadığım birşeyden mi bahsediyorsunuz acaba
Ultimate edition paketleri var %80 indirimli almaya değer o zaman
1712857856
Origins de gold edition valhalla da complate edition var değerlendirilebilir sanırım
Merhabalar
Assassin's creed oyunlarında indirim var almaya değer mi? Hangi oyunları almamı önerirsiniz? Daha önce bu oyun serisinden hiç oynamadım. Görev dönüşü oynamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler. Teşekkür ederim.