MarkoTR isimli üyenin son içerikleri

1. Askerden Satılık 4060Tİ

Satılık Askerden Satılık 4060Tİ

Bilgisayarlardan çok anlamam anladığım kadarıyla yazdım daha teknik detaylara bakmak isterseniz tarif etmenize göre bakabilirim İşlemci : İntel core İ5 12400f Ekran kartı : GİGABYTE GEFORCE RTX 4060 Tİ 8 gb 3 fanlı ekran kartı Anakart : Gigabyte B760M DS3H DDR4 Ram : G.SKİL 2x16 3200 mhz...
    50,000.00 TRY
  2. M

Mount And Blade Warband POP modu HATASI

Selam Arkadaşlar Mount & Blade Warband Prophesy Of Pendor oynuyorum dün oyunu oynarken elektrik gitti oyuna tekrar girdiğimde karakterinin ve diğer karakterlerin sıfırlandığını gördüm. Aslında bu ilk defa olmadı daha önce de elektrik kesildiğinde oyunu tekrar açtığımda yine benzer bir olayla...
  3. M

SOLİDCAM, SOLİDWORKS vb. Uygulamalar için laptop

Herkese merhaba. Solidcam, solidworks vb. Uygulamalarda rahatlıkla kullanabileceğim ara sıra da oyun oynayabileceğim güzel bir laptop önerisi verir misiniz?
  4. M

XBOX'ta pes2021 oynamaya çalıştığımda hata alıyorum

Herkese merhaba Arkadaşlar XBOX'ta pes 21 oynayacağım oyunu yükledim ama açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyor evet mağazada diğer PES oyunları dahil hiçbirisi kullanılamıyor nedenini bilen var mı
  5. M

Trendyol'da gördüğüm hazır sistemler nasıl

https://ty.gl/mixtsmxzfp593 https://ty.gl/azytf4imy1b61 Herkese merhaba arkadaşlar yukarda verdiğim linklerdeki gibi düşük bütçeli içinde monitör de dahil olacak şekilde bilgisayar almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar csgo fortnite cod mw2 tarzı oyunlar oynayacağım yüksek grafikte oynarmasına...
  6. M

Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Witcher in kitapları filmleri oyunları dahil a dan Z ye hepsini bitirdim sen neyden bahsediyorsun kardeş skyrimi de bitirdim rdr 2 yinde bitirdim en az senin kadar oyun bağımlısıyım ben burda oyunu bitiremezsin yıllarca oynarsın demedim 600 lirayı hak ediyor keyifle oynarsın dedim senin...
  7. M

Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Kardeşim sen bu çok bilmiş arkadaşların dediklerine bakma yok abartı yok sadece hikayesi güzel falan diyorlar ulan oyun zaten hikaye oyunu daha ne olması gerekiyor. Dostum sen oyunu al bu tarz oyunları sevdiğini söyledin boş zamanın da varsa hikayesi çok güzel oyunu bitirdiğinde bırakmak...
  8. M

Düşük sistemli bilgisayarım için oyun önerileri

Akıcı oynatır mı? Bir de Fallout oyunlarını kaldırır mı 1714417357 Bu oyunlardan akıcı oynayabileceğim var mı
  9. M

Düşük sistemli bilgisayarım için oyun önerileri

Herkese merhaba Oldukça düşük sistemli bir bilgisayarım var bunun için oyun önermenizi istiyorum biliyorum sistemim oldukça düşük ama şu an elimdeki imkan bu yakın zamanda bir tane sistem toplayacağım. Hikayeli oyunlar olursa sevinirim. NOT : Daha önce shadow of the tomb raider ve middle earth...
  10. M

❌İndirim Bitti! Epic Games Assassin's Creed oyunlarında indirim

Çok takip ediyorum hocam baya bir indirim kovalıyorum en güzel indirimleri epic games yapıyor diye düşünüyorum
  11. M

Hocam bakıyorum ve görüyorum ki epic gameste daha ucuz siz en son baya bir önce baktınız sanırım bakın atıyorum fotoğrafları benim anlamadığım birşeyden mi bahsediyorsunuz acaba
  12. M

Hocam nasıl daha uygun düşüyor söyler misiniz düşeceği Max seviye epic te şu anki fiyatı
  13. M

Ultimate edition paketleri var %80 indirimli almaya değer o zaman 1712857856 Origins de gold edition valhalla da complate edition var değerlendirilebilir sanırım
  14. M

Merhabalar Assassin's creed oyunlarında indirim var almaya değer mi? Hangi oyunları almamı önerirsiniz? Daha önce bu oyun serisinden hiç oynamadım. Görev dönüşü oynamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler. Teşekkür ederim.
Geri