Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Geçtiğimiz hafta amd tabanlı bir sistem kurdum ancak sistem durduk yerde takılıyor, donuyor ve tepki vermiyor. 3/4 kere resetlememe rağmen sorun devam ediyor ve keyfi ne zaman isterse sorunsuz çalışıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı yoksa ekran kartından kaynaklı...
Arkadaşlar 9070xt, 9700x tabanlı bir sistemim mevcut ve sıra geldi monitöre. Bütçe olarak 20.000₺ gibi bir rakam belirledim ve Samsung üzerinden indirimli alım yapabiliyorum. PS oyuncusuydum ve PC’ye yeni geçtim o yüzden küçük ekran hakkında tedirginliklerim var ama 20bin’e 32 inç oled monitör...
merhaba, 6000mhz cl30 ddr5 ram seçmem gerekiyor. AMD expo uyumlu olması gerek bir kaç seçenek buldum ancak hangisi almam gerektiği hakkında karar veremedim. rgb olması gerekmiyor
[H3 id='Lexar+32GB+2x16GB+Ares+RGB+6000MHz+CL30+INTEL+XMP+AMD+EXPO+DDR5+Siyah+Dual+Kit+Ram']Lexar 32GB (2x16GB)...
Arkadaşlar 60/70 bin TRY arasında kendim sistem topluyorum. Amaç ileriye dönük kaliteli bileşenler kullanmak ve alınabilecek en iyi performansı almak.
Şu ana kadar üç parça sipariş verdim ve vermeyi düşündüğüm parçalar hakkında yoruma ihtiyacım var.
POWERCOLOR 9070 XT Red Devil ekran kartı.
R7...
Hocam donanımlardan çok uzak kaldım inan bilgim 0... En son 2016 senesinde sistem toplayıp 1 yıl kullanıp satmıştım ama bir heves tekrar bulaştık bu işlere bakalım.. RED DEVIL 9070 XT ile R7 9700 45300'e sipariş verdim incehesaptan sanırım piyasaya göre fena fiyatlar değil gerçi henüz 2 haftadır...