Arkadaşlar elimdeki GameSir T4 Pro USB'nin Bluetooth'u bozuldu ve yanında gelen Type-C kablosunda da temassızlık var. Nasıl bir giriş yaptılarsa diğer Type-C kabloları kola tam uymuyor, gevşek oluyor. Bu Bluetooth USB cihazını tek satan bir yer var mıdır?
Arkadaşlar yeni nesil oyunlarda artık yetmeyeceğini düşünüyorum. Nasıl eklemeler yapabilirim? Veya hangilerini satıp yerine ne koysam daha mantıklı olur?
Elimde fazladan 2000 lira para var bileşen satarsam gelecek parayı da hesaba katabilirsiniz.
• İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
• Anakart: ASUS...
Arkadaşlar BF V indirdim. Bilgisayarımda 90 gblık dosyalar duruyor. Fakat EA indirmeyi sıfırlayıp yeniden başlattı. Ne yapmam lazım dosyalar duruyorum ama exeyi de bulamadım.
Arkadaşlar gamepadimle X360CE ve xoutput kullansam da hiçbir şekilde Forza 5 oynayamıyorum. Gamepadden bir şeye tıklıyorum gamepad kontrolüne geçiyor. Ama elimi gamepadden çekince klavyeye geçiyor. Arada da tıklamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Klavye ile keyifli olmuyor. Gamepadim philips dandik...
Arkadaşlar gamepadim Philips'in dandik bir gamepadi. X360CE ile gerekli ayarları yaptım, xoutput ile de yaptım aynı ayarları. Fakat oyuna geçince klavyeyi algılıyor. Gamepadden herhangi bir tuşa basıyorum, kontrol gamepade geçiyor ama tuşu bıkratığım zaman kontrol yine klavyeye geçiyor. Nasıl...
Klavye mouse, ikisini de çıkardım faat olmadı. Hep yeniden klavyeye atıyor. Acaba xbox gamepass dosyalarına izin alma yolu var mıdır? Belki steam yoluyla açsam olabilir.