Selamlar herkese, Yeni topladığım sistemimde Asus TUF Gaming GT302 kasa ve Arctic Liquid Freezer III Pro 360 RGB sıvı soğutma kullanıyorum. Fanlar sorunsuz dönüyor ve RGB ışıkları yanıyor ancak renklerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum ve ayarlayamıyorum. Sistemde NZXT N9 X870E anakart mevcut...
hocam keyi aldıgım zaman yeni bilgisayar almıştım onla devam ettim 4 5 sene sonra yeni bilgisayar topladım onlada sorunsuz kullandım şimdi yeni bilgisayara geçtim
1789921860
o keyle 2 ana kart degiştim hocam ama
Merhaba,
Yaklaşık 15 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım tamamen orijinal, kutulu/faturalı Windows 8 Single Language ürün anahtarına sahibim.
Windows 10 ilk çıktığı dönemde bu anahtarla ücretsiz yükseltme yapmıştım ve o günden beri sorunsuz kullanıyordum. Eski bilgisayarıma zaman zaman...
Hocam satıcıyla görüştüm onlar sisteme quicksilver modeli girmişler sistem mercury olarak yansıtmış ondan ögle gönderilmiş iade edecem satıcı sorun yaşatmadı elimde olsa gönderirim ama yok diyor onun yerine bitane teşhir ürün buldum nitro plus 40 bine 2 yıl garantili olarak gönderecekler plastik...
Yazdım hocam değişim istedim bakayım cevap versinler ne olacak
1788609213
Ben hiç modele bakmadım oc yazıyomu yazmıyor mu direk ona baktım daha da kötü yanlış ürün göndermişler
N11 üzerindenden xfx mercury oc modelini aldım ama satıcı bana oc olmayan model göndermiş sanırım anlayan arkadaşlar bakarmı rica etsem iade etmeyi düşünüyorum