Marullar isimli üyenin son içerikleri

1. M

Blackshark V3 X Hyperspeed Model Değişikliği

Geçtiğimiz günlerde BlackShark V3 X HyperSpeed satın aldım. Ancak genel olarak FPS oyunları oynayan biri olduğum için ürün konusunda kararsız kaldım ve iade etmeye karar verdim. Ne yazık ki ürün ilk geldiğinde kutusunda hafif bir ezilme/sıkışma vardı. Kutuyu açarken de bu kısım yırtıldı ve bu...
  2. M

Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Hakkında

Razer BlackShark V3 X hyperspeed aldım ve EQ ayarını yaparken beynim yandı EQ ayarlarını oyun için yapıyorum ama discord sesside değişiyor arkadaşların seside baslı gelmeye başlıyor veya çok az geliyor bunu nasıl ayarlayabilirim oyuna özel EQ da yapamıyorum galiba her seferinde tekrar...
  3. M

Thunderobot 420 hz Monitör alınır mı?

Aldım hocam bence gayet güzel bir sıkıntısını görmedim ama eski kullandığım monitöre göre daha renksiz hissettiriyor
  4. M

tamamdır teşekkür ederim
  5. M

Hocam siz bilirsiniz yanında hangi kabloyu yolluyorlar acaba kablodan kabloya hz ayarları değişebiliyor örnek 420 hz ise kablo yüzünden maks 240 oluyor gibi tam bilgim yok
  6. M

Sizce neden ve güvenilir vs ne durumda (Fps oyuncusuyum)
  7. M

https://www.gaming.gen.tr/urun/814945/thunderobot-zf25f400l-tur-24-5-inc-420hz-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ arkadaşlar 2 monitör arasında kaldım buna baktığım zaman kağıt üzerinde mükemmel fp gözüküyor ama hiçbir test bulamadım...
  8. M

11000 Tl monitör önerisi

Bana da dell daha güvenli geldi ama 420 hz de bi cazip geliyor
  9. M

11000 Tl monitör önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/814945/thunderobot-zf25f400l-tur-24-5-inc-420hz-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ bugün bunu gördüm yeni çıkmış ama emin değilim sizce dell mi bu mu
  10. M

11000 Tl monitör önerisi

144Hz monitör kullanıyorum sistemimi yükselttim ve fps oyunlarını çok oynuyorum 320 hz 360 vb monitör almayı planlıyorum önerisi verebilir misiniz
  11. M

Thermalright Aqua Elite 240 V3 Alınır mı

Tamamdır teşekkür ederim
  12. M

, maks bütçem 2000 gördüğüm kadarıyla 4000 dediğin soğutucu 1732894180 gaming gende 2000 diyor ama stok yok
  13. M

r5 7600 kullanıyorum soğutma almayı planlıyorum sıvı yada hava soğutma fark etmez maks bütçe 2000
  14. M

Sakal için traş makinesi önerisi

1500 tl ye kadar bütçem var iş için sakal kesmek zorundayım ve en az 2 3 günde bir kesiyorum traş makinesi önerisi yapabilir misiniz one blade düşündüm ama masrafı çok fazla diye yorumları gördüm
  15. M

6000 6500Tl arası oyuncu koltuğu önerisi

Rahat terletmeyecek oyuncu koltuğu önerebilir misiniz boy 174 kilo 74
Geri