Maskee isimli üyenin son içerikleri

1. Maskee

Valorant ismim değişmiş

Yani çözmenin yolu yok diyorsunuz anladım çok saçma yapmışlar bizim etiket te 0003 daha da garip durdu 1751051789 Ben ismimi değiştirmek istemiyorum başına 0003 geldi de kötü durdu düzeltirler herhalde
  2. Maskee

Valorant ismim değişmiş

En son ki güncellemeden sonra ismim 0003| maske olmuş normalde düz maskeydi premier in etiketi ismimin öncesine gelmiş silmenin yolu varmıdır
  3. Maskee

Valorant güncelleme notlarını paylaştı

Valorant gün içinde 11.0 yamasındaki notları paylaştı fakat dikkatimi çeken 1 öğe var yerleşebileceğiniz maksimum kademe yücelik 1 yerine 3 olucak diyor fakat yücelik 3 zaten yokmuydu?
  4. Maskee

Kulaklık mı mouse mu?

Yani şuan kullandığım fare beni rahat götürür fakat kulaklık olmaması genel olarak ses kasmama engel oluyor o yüzden 1-1.5k kulaklık Almayı düşünüyorum gereksiz 6 bin vermeye gerek yok diye düşünüyorum 1750629217 Ben internet kafe de miracle x4 kullanmıştım fazlasıyla memnun kaldım ondan...
  5. Maskee

Kulaklık mı mouse mu?

Iyzico bitmiş olması lazım yanlış hatırlamıyorsam indirim kodum da yok nasıl bulacağımı da bilmiyorum 1750628434 Evet fakat hiç kulaklık yok hapörlörden oynicağıma dandik te olsa bi kulaklığın ses kasmaya etkisi büyük olur
  6. Maskee

Kulaklık mı mouse mu?

Kulaklık veya mouse alcam ikisinden biri kulaklığa kafam daha yatkın hapörlörden oynadığım için ama hangisini alırsam alayım max 1000-1500 verebilirim
  7. Maskee

Kulaklık mı mouse mu?

ekipmandan birini yükselticem mouse veya kulaklığı sizce hangisini değiştirmeliyim daha sonra diğerlerini değiştiricem şuan kulaklığım yok hapörlör den oynuyorum mouse olarak ta Lenovo 300 Wireless Kablosuz Compact Mouse Siyah GX30K79401 kullanıyorum eğer yükseltirsem Kulaklık olarak: Havit...
  8. Maskee

Yayinci ve oyuncu pc toplama onerisi

https://www.incehesap.com/fusion-pulse-tavsiye-sistem-fiyati-81932/#tabs Maksimum ve paraf karta peşin fiyatına 3 ay taksit var
  9. Maskee

Bu Bilgisayar valo da kaç fps alır?

1-2 tane bulabildim birinde işlemci yanlıştı diğerindede 59 a düşüyordu daha aşşağısına inmiyordu 70-80 di ve ondada gpu yanlıştı ben oyunu açtığımda ilk 70 oluyor bir süre 3-5 dakika daha sonra 60 a zor çıkıyor
  10. Maskee

https://www.gaming.gen.tr/urun/296627/blade-4060ti-amd-ryzen-5-5600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Buna bakabilirsin düşük fiyata alıp ekipmanları bir tık daha iyi alabilirsin
  11. Maskee

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ve kick gibi bir platform üzerinden mi yayın öyle arkadaş ortamında ekran paylaşımı mı?
  12. Maskee

Öneri Bilgisayarım için yarış oyunu önerileri

Need for Speed: Most Wanted Need for Speed: Underground 1 Veya 2. Si 1750613726 GTR – FIA GT Racing Game
  13. Maskee

Öneri Bilgisayarım için yarış oyunu önerileri

Forza 5 ve assetto corsa yı düşük fps ler de açabilir 1750612237 Düşük grafikte 60 fps açabilir
  14. Maskee

Bu Bilgisayar valo da kaç fps alır?

Selam elimdeki laptop ta mx 130 ve i3-10110U var pcbuilds ten fps testine baktığımda 1080p de 100 fps alırken ben 30-40 ı geçemiyorum en kötü çözünürlüktede anca 70 alabiliyorum arkada hiçbirşey çalışmıyorken benim laptopumda mı sıkıntı var pcbuildsin hesaplayıcısında mı acaba? Merak ettim.
  15. Maskee

Rdr 2 ısınma sorunuu

Hangi Aralıklarla rdr2 oynadınız bi kış ve bi yaz farkı varsa havanın sıcaklıklarından dolayı olma ihtimali var birde kasa hava alıyor değil mi?
Geri