Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için , direk sadece nakit olarak satmaya karar verdim bence de hiç telaşa gerek yok sizce ne kadara vermem gerekiyor
Öncelikle herkese merhabalar , işim gereği sürekli şehir şehir geziyorum 5 ay önce laptop aldım ama bana biraz ağır gelmeye başladı değiştirmek istiyorum macbook alcam hepsiburada yada trendyoldan çünkü oralarda peşin fiyatına 6 taksit var şimdi satarken karşımdaki insana şu macbooğu bana al...
Selamlar lenovo loq serisi laptobum var
İ5 13450hx 16gb 1tb rtx 4050 var daha yeni aldım 4 ay oldu hafif bir şey istiyorum fazla geldi bana sizce kaça satmalıyım hakkı nedir 30.450 ye aldım
Hocam onlaraki işlemci bundan iyi değil zaten oyun anlamında istediğimi alırım bundan işlemci iyi olsun yeter ki dediğiniz modelin linki var mı
1713432281
Teşekkür ederim hocam öyle çok oyun oynamıyorum zaten sıkıldığımda eğlendirsin ve üzmesin diye tercih ettim işlemci hakkında düşünceniz nedir
30.399tl ye lenovo loq aldım gerek ekran kalştesi gerek de tuşların basma hissi olsun hoşuma gitmişti victusun basma hissi ve malzeme kalitesi açıkçaso hoşuma gitmemişti sizce iyi etmişmiyim birde nitro 16 nın ekranı kaç nit sizce nitro 16 mı bu mu ?
1713390642
9 taksit peşin fiyatına yaptım...
Bu dediğiniz laptopu kaç yıl kullanabilir zaten çok oyun oyanayan birisi değil ama yinede nadirende olsa açıp oynayan birisi ve bunun sarjı ne kadar gider(oyun oynamadığını farzedersek)