şöyle diyim 2 ay önce ( LG ULTRAGEAR 39 240 HZ OLED) Monitör aldım ve bana alma alma pişman olursun vs vs dediler ama gram pişmanlım yok ayrıca DDR5 full...
Yıllar önce bende mezuna kaldım dostum ve arkadaşlarım üni statüsüne geçince kendimi çok geri planda kalmış hissettim, ama pes etmedim okudum ve mevki + iş...
benım da zamanın da başıma geldi hayat inişli çıkışlı olabilir en azından içini dökmesi iyi bir şey hocam umarım her şey hepımız için daha iyi olur ve onun...
Ya hocam konu dışı da bede ASUS ROG DELTA 2 var yeni güncelleme geldi mikrofon bok gibi cidden tüm ses ayarlarım gitti mikrofon dan sesim karşı tarafa hep...
Bios ayarlarına birkaç sefet girdim hocam ayıptır söylemesi g*tüm yemediği için kurcalamadım pek dolayısıyla çözemedim Direk güç kaynağını kapatsam tamam...
PC kapalı olsa da Kulaklık RGB açık kalıyor ve çok nadir Mouse veya Klavye RGB de açık kalıyor ufak tefek araştırma yapsam da çözemedim nasıl çözebilirim
Teşekkürler hocam . Hddyi kullanmadığım şeyler için kullanmak mantıklı olmaz mı , m2yi mi yavaşlatıyor veya . Hocam amd driverı ve yeni teknolojiler...