MasterChief isimli üyenin son içerikleri

1. MasterChief

5k Bütçe mikrofon önerisi

Teşekkürler :)
  2. MasterChief

?
  3. MasterChief

Hocam bunu kast ettiniz değil mi
  4. Araba almak için satılık 4 aylık cihaz

Comment by 'MasterChief' on the classified ad 'Araba almak için satılık 4 aylık cihaz'

Hocam konu dışı ama sisteminiz gerçekten çok güzel yerinizde olsam satmazdım ama hayırlısı ile satılır umarım
  5. MasterChief

Bütçe esnetilebilir ama ayarlaması kurulumu basit mikrofon arıyorum (hiçç bilgim yok) öneriniz var mı ?
  6. MasterChief

2. el ekran kartı önerisi

3070Tİ bulursanız alınır hala taş gibi ekran kartı
  7. MasterChief

Lian Li Strimer Plus V2 24-Pin Kaliteli mi alınır mı

Power Supply Unit) ile anakart için almak istiyorum piyasada kalite olarak en iyinin bu olduğunu gördüm ama ne yazıkki stokta bulmak gerçekten zor bunun yerine alternatif öneriniz var mıdır
  8. MasterChief

Çözüldü✓ ASUS BİLEŞENLİ SİSTEM Mİ DAHA İYİ MSI `MI ? (MALZEME KALİTESİ) DAHİL ?

Aklımda bu ikisi var diğer markaları eklememem neden canını sıktı ?
  9. MasterChief

Hocam bahsettiğiniz markayı çok nadir duymuşumdur her zaman Asus tercihim oldu MSI nazaran Asus bileşenleri kalite görsel ve estetik olarak bana daha iyi gözükmüştür
  10. MasterChief

Şahsen asus bileşenli sistemim olmasına rağmen bu konuda hep soru işareti olmuştur kafamda bileşen parça kalitesi, ve parça ömrü (kullanıma göre değişebilir) ama ASUS mu MSI mı sizce
  11. MasterChief

8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

h hocam konudan alakasız ama yorumunuzun altına sistem bilgileriniz yazıyor nereden nasıl yapılıyor bu
  12. MasterChief

Sinerji hazır sistem bilgisayar yardım

her masa da varsın hocam hahah :D
  13. MasterChief

Sinerji hazır sistem bilgisayar yardım

İNCE HESAP DA bu akşam gaming gecesi olacak 22:00 da her cuma günü olur istersen bekle ve oraya bir göz at öneririm
  14. MasterChief

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Tamamdır hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum :)
  15. MasterChief

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Hocam cidden çok iyi bunun ortada birleşme kısmında ekranlı olanından da var sizce o da görünüm olarak daha iyi durmaz mı ben öyle düşünüyorum
Geri