MasterChief isimli üyenin son içerikleri

1. MasterChief

LG 24” UltraGear 24GS65F-B pembe görüntü bozuklukları sorunu

Kontrol panelinde yokse geçmiş olsun hocam..
  2. MasterChief

LG 24” UltraGear 24GS65F-B pembe görüntü bozuklukları sorunu

Monitörün kendi kontrol panelin de ayarlar kısmında görüntü temizleme özelliği var mı ? ki olması gerekiyor diye biliyorum görüntü temizleme özelliği varsa (AKTİF) et otomatik temizleme yapar sonrasın da sonuca bakalım 1773845719 Bnede LG ULTRAGEAR 39 - 240 Oled var ilk aldığım da açtıktan...
  3. MasterChief

7800x3d için soğutucu + kasa önerisi

Böyle bir işlemci için bütçeyi biraz daha arttırmanı öneririm daha iyi bir sıvı soğutucu almak adına, çünkü bende öncesin de düşük bütçeli sıvı soğutucu aldım ve bir süre sonra ses çıkarmaya başlar haliyle, tercih sebebi tabi ama (ASUS ROG) Strix LC 3 - 360 ARGB alabilirsn ben aldım ve...
  4. MasterChief

GÖRSEL DEKİ MİKROFON ALINIR MI ?

Link paylaşır mısın hocam 1773758530 Öneriniz alan modelin linkini paylaşabilir misiniz
  5. MasterChief

GÖRSEL DEKİ MİKROFON ALINIR MI ?

Oyun içi konuşmalar için mikrofon arayışındayım kurulumu ve ayarlaması kolay olacak diyebilirim
  6. MasterChief

BU FİYATA BU SİSTEM SAÇMA DEĞİL Mİ ?

onu da söyledim hocam da engelledi sonra beni
  7. MasterChief

Mini kasa ortalama değerlerde 70 - 75c derecede çalışır ilanı paylaşan arkadaşa durumu anlatsam da engelledi :D
  8. MasterChief

EN İYİ MARKA MOUSE PAD ÖNERİSİ

3XL MOUSE PAD ARIYORUM EN İYİ MARKA VE KALİTE ÖNERİNİZ VAR MIDIR ? BÜTÇE 10.K CİVARI
  9. MasterChief

BU FİYATA bu sistem etmez diye düşünüyorum taş çatlasın 25 - 27 k - arası bence ??
  10. MasterChief

Sizce bu set alınır mı

Hocam durumunuz nedir bilmiyorum alıp almama konusun da ama ben almazdım sebep, bu tür parçaların sağlığı ve durumunu bilmek ozr pin yamuk veya RAM slot çalışmama sorunu var mı yok mu bilnmez DÜŞÜREBİLİRSENİZ de 7 k bile verilir ama test etmek lazım
  11. MasterChief

Çözüldü✓ 3 XL UZUN, GENİŞ KALİTELİ MOUSE PAD ÖNERİSİ

BÜTÇE FARK ETMİYO 2 METRE UZUNLUĞUN DA MASAM VAR UYGUN MOUSE PAD ARIYORUM BÜTÇE PROBLEM DEĞİL
  12. MasterChief

Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

Artık İnstagram da (ilgilenmiyorum) desek bile özellikle pek çok Türk kızı influencer olmaya çalışıyor bu size de saçma gelmiyor mu
  13. MasterChief

Parçaların ederi nedir (İkinci el)

N arkadaşlar yeni sistem topladım bu parçalar elimde kaldı toplam beş ay kullandım kutusu ve tüm parçaları ile beraber mevcut piyasa ederi ne kadar sizce
Geri