masterfıstık isimli üyenin son içerikleri

1. M

Madlions mad60 he type C yerinde temassızlık var

mad60 he klavyem aldıktan bir ay sonra felan type C yerinde temassızlık olusuyor klavyeyi hareket ettirsem hemen baglantı kopuyor kendilinden sonra tekrardan kendilinden baglanıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ?????
  2. M

Bios swich performans ve sessiz mod sorunu

ekran kartı bios switchinde sol tarafa alınca performans oluyor galiba fanlar boşta bile 30 35 derecede 1400 rpm 50 dereceyi geçince otomatik 3000 k rpm sessizmode sag tarafa alıncada fanlar bu sefer yuk altında donmuyor ama 70 dereceyi gormesine ragmen 1000 rpm de fln oluyor ne yapmalı0yım...
  3. M

FANLAR YÜKSEK RPM DE CALISIYOR

kanka ekran kartının üstünde switch tusu varmıs o bendeki gibi performanstadir ondan ekran kartı fanı durmuyor omu sag da veya solda ise tam tersine çevir bilgisayarı kapatıp düzeliyor
  4. M

temiz gayet 2.el ama
  5. M

ayarlama ya çalısıyorum ama olmuyor daha fazla artırıyor rpm
  6. M

xfx rx6600xt 2.el aldım fakat fanlar 39 40 derecelerde 1400rpm yi aşkın calısıyor nasıl ayarlıcam sessiz ve dengeli modu vardı varsayıldanda 3000 e kadar cıkıyordu o yuzden dengeliye aldım fakat yine 1400 rpm de calısıyor sessize alsam yine 1400 lerde calısıyor
  7. M

MİNİNG YAPILMIS EKRAN KATI Alınır mı?

hocam max 10 bin 14 bin tl arası 1754766717
  8. M

ASUS RX7600 8GB EVO MODELİ Alınır mı?

merhabalar asus rx7600 8gb evo modelını incehesapta 14bin küsür fiyatına buldum sizce bu kart için fiyat iyi midir? kullanan arkadaşlar uzunvadede iyi ve kötü yanlarını yazabilirlermi?
  9. M

MİNİNG YAPILMIS EKRAN KATI Alınır mı?

Merhaba 2 ay mınıng yapılmıs bır kart gıgabyte rx6600 eagle modelı gpu hot sıcaklık olarak +90 dereceyı goruyor alınır mı? sizce
Geri