Masteries isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım 2 Adet Akım Korumalı Priz Önerisi Lazım

tunçmatik gördüm çokta güvenilir gelmedi pek bide gerçekte gördüm kalitesiz gibiydi
  2. M

Yardım 2 Adet Akım Korumalı Priz Önerisi Lazım

1 TANESİ 3 LÜ OLUP YANINDA USB VE TYPE C GİRİŞLİ ŞARJ OLURSA İYİ OLUR VE AKIM KORUMALI OLURSA İYİ OLUR: KABLOSU 1.5 2 M CİVARI OLSA YETERLİ 2.Sİ 4 LÜ OLSUN BİLGİSAYAR İÇİN OLACAK AKIM KORUMALI OLSUN KAFİ. AMA DANDİK OLMASIN TABİ
  3. M

Yardım Metin2 Pvp Önerisi Var mı?

bende arıyorum bulamadım
  4. M

🔥Yeni Zamlar Yolda Sanırım 🔥

ne zaman gelecek belli mi?
  5. M

Yardım Villa İçin Hangi Mesh Sistem Almalıyım?

yüksek ihtimal yeter zaten 3 tanesi
  6. M

kablo istenmiyor ondan dolayı. bakalımda bi deneyelim kablosuz. eğer olmazsa duvar için kablo çektirilir
  7. M

tamam be25 alıyım ozaman 1. olanı kabloyla bağlayacam diğerlerinide onla eşleştirecem .teşekkür edrim yardımın için hocam çok sağol
  8. M

valla sorayım tanıdığa eğer derseki 65ten alalım 3 tane onu alalım yoksa. 25 ten 3 tane alırız 1784020139 24 binlik olan fazla geldi. sordumda :D be 25 3 tane alırız gibi duruyor. bide be25 mi yoksa deco x 55 mi daha iyi
  9. M

hocam villa akıllı villa o yüzden modem değişince herşeyin şifre değişir. ama 2. dediğiniz mantıklı gibi kablo ile bağlamak. ama duruma göre 1. de olabilir araştırmam lazım. deco dediğinizin linkini atmak şansınız var mı?
  10. M

hocam modem dediğim zaten türktelekomun kendisnin taktığı fiber uyumlu modem. belkide adı routerdır yani. ben modeme alıştım diye modem diyorum. fiber internete düz modem takmıyolar zaten
  11. M

bide modem mi alayım yani? extra olarak
  12. M

elektrik hattı işi sıkıntı gibi. deco x50 alıp 3 tane koysak yeterli olmaz mıacaba 1783980855 modeminiz nedir hocam
  13. M

dediklerinin linki var mı ?
  14. M

fiber diye biliyorum. evde tahminen vardır 200 250 heralde. ama şöyle bir sorun var ev duvarları kalın ve yalıtım iyi 1783977891 fiber ev kesinde kaç m2 tam emin değilim ama en fazla 250 dir ama bahçeden filanda çeksin isteniyor. bahçe dediğim balkon yani teras gibi. üst katlardada az çekiyor...
  15. M

aynen araştırmalarım sonucu onu gördüm. 3 tane alsam kafi gelir heralde. mide modemi yenilesem mi gerek yok mu? türktelekomun verdiği modem var
Geri