1 TANESİ 3 LÜ OLUP YANINDA USB VE TYPE C GİRİŞLİ ŞARJ OLURSA İYİ OLUR VE AKIM KORUMALI OLURSA İYİ OLUR: KABLOSU 1.5 2 M CİVARI OLSA YETERLİ
2.Sİ 4 LÜ OLSUN BİLGİSAYAR İÇİN OLACAK AKIM KORUMALI OLSUN KAFİ. AMA DANDİK OLMASIN TABİ
valla sorayım tanıdığa eğer derseki 65ten alalım 3 tane onu alalım yoksa. 25 ten 3 tane alırız
1784020139
24 binlik olan fazla geldi. sordumda :D be 25 3 tane alırız gibi duruyor. bide be25 mi yoksa deco x 55 mi daha iyi
hocam villa akıllı villa o yüzden modem değişince herşeyin şifre değişir. ama 2. dediğiniz mantıklı gibi kablo ile bağlamak. ama duruma göre 1. de olabilir araştırmam lazım. deco dediğinizin linkini atmak şansınız var mı?
hocam modem dediğim zaten türktelekomun kendisnin taktığı fiber uyumlu modem. belkide adı routerdır yani. ben modeme alıştım diye modem diyorum. fiber internete düz modem takmıyolar zaten
fiber diye biliyorum. evde tahminen vardır 200 250 heralde. ama şöyle bir sorun var ev duvarları kalın ve yalıtım iyi
1783977891
fiber ev kesinde kaç m2 tam emin değilim ama en fazla 250 dir ama bahçeden filanda çeksin isteniyor. bahçe dediğim balkon yani teras gibi. üst katlardada az çekiyor...