Masteries isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Şarjlı Diş Fırçası Önerisi Lazım.

teşekkürler bilgilendirme için 1781009549 bakıcam teşekkür ederim öneri için
  2. M

hocam baktığında nesil önemli değil düzgün çalışması önemli. biraz araştırdım pro modeller öneriliyor ondan attım pro olanları.
  3. M

bu farklı model hocam. benim attıklarım pro modeli. ama genel olarak 2li alınca uyguna geliyor.
  4. M

max 2500 3000 bütçe ile şarjlı diş fırçası arıyorum. önerileriniz var mıdır? bu ikisini buldum https://www.akakce.com/dis-fircasi/en-ucuz-oral-b-pro-3500-sarj-edilebilir-siyah-baslik-fiyati,1370306528.html...
  5. M

Yardım Sizce G20 mi Yoksa A4 Mü?

olabilir. ama makyak öncesi içi çok iyi makyajında dışı
  6. M

lcı 1 mantıklı ozaman. o dediğin farkları çok kullanmam yani extra para vermeye gerrek yok. ama lcı 1 sportline mantıklı. gibi geldi. 1780694213 bide bişe sorucam normalde makyajsız kasanın içi daha güzel geliytor bana. gösterge ekranı ve kendi ortadaki ekran. daha araba gibi .makyajlınınki...
  7. M

hocam hangisine geçtiniz. makyajlı g20 yemi ve m sport mu sportline mi
  8. M

hocam hiç görmedim yeminle sportlinede alınmıyor diye biliyorum. sadece m sportlarda var oda opsiyonel. yanlış biliyor olabilir misiniz? hatta bir bilenede danışmıştım oda m sportta var onda bile opsiyonel dedilerdi
  9. M

ikisinide deneme fırsatım olmaz sanırım
  10. M

tam tersi hocam m sportlar sert ve yazılıma uygun sportline konfor odaklı.
  11. M

A4 45 tfsi 2019 2021 arası sline veya advenced g20 2022 ve üstü sportline makyajlı ikisininde km max 40 bin olacak şekilde bütçe 3.5 milyon max 3.3 olursa daha iyi olur tabi
  12. M

Yardım Bu Klavyeyi Alıcam Wraith Ten İndirim Kodu Var mı?

hocam ben bu klavyeyi aldım yeni geldi klavyede bunun sadece basarken kaç mm olduğunu ayarladım başka ayar varmı? 8000 hz ayarlama gibi v.b
  13. M

Yardım Bu Google Crome Fazla Bellek Yemesine Çözüm Varmı?

tamam ozaman bakıyım birisini kullanayaım
  14. M

normalde yine crome kullanırım belkide sadece oyun oynarken yanda müzik dinlemelik yayıncı açmalık bir tarayıcı lazım. opera gx var bide mozilla var şuan
  15. M

başka tarayıcı geçerimde normalde bazı üyelikler açık ya ondan eriniyorum. :D bellek az kullanan kullanması kolay tarayıcı önerisi var mı?
Geri