https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-edge-12-512-gb-akilli-telefon-titanyum-gece-siyahi.html
1753872932
inan bilmiyorum ben s25 yada s25fe alacağım duruma göre s25fe den emin değilim 8gb ram diyorlar edge modeli karşıma çıktı bakayım dedim 2 tane hediye veriyordu dedim belki...
iyzico da şuan hem 500tl hem %25 var iyzico öde yapıp tüm işlemleri yaptığımda kampanya olarak sadece %25 çıkıyor yukarıda bende 500 ü vermez diye iptal ettim acaba o popüler kampanya olduğu için mi gözüküyor yoksa sadece 1tane kampanya mı kullanabiliyoruz ikisini aynı anda kullanamıyor muyuz...
Hocam bu fiyat bandında alınacak en iyisi L7 pro mu dersin yoksa daha iyisi var mıdır L7 pro nun daha iyi olma sebbei nedir açıklaya bilir misin lütfen alabilme ihtimalim var
illaki bir bilimsel elektroniksel açıklaması vardır da benim bildiğim bütün ramler böyle belli bir kullanımını alıyor bu noraml bir şey yani başka bir şey kullanıyordur o yuzden gözüktürmez normal ynai bu durum
20 ortalama 4060 sistemler var bulabilirsen indirimli fln bence 4000 serisi al birazda bütçeni aşabilir ama 4060 daha sağlıklı olur 2-3 bin e değer diye düşünüyorum