MasterOfPuppets isimli üyenin son içerikleri

1. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Lego® Game Boy™ 72046 1969 TL

Hiç bir kuponum olmamasına rağmen limite ulaştın yazıyor ya
  2. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

Çevremdeki amaaan niye alalım ki ne gerek var diyen bir çok kişiye bugün benimki ile birlikte kargoları geldi. İnsanlar biraz garip. Bitsin ve çevresinde olmasın gibi bir düsturda sanıyorum. Alanlar güle güle sergilesin gayet koleksiyon değeri olan bir ürün.
  3. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! 5000/500 TL Kupon- Amazon

Hot wheels set alırken faydalandım teşekkürler makbule geçti :)
  4. MasterOfPuppets

🔥İndirim Hot Wheels 1/64 Kumandalı Arabalar, Gmc Syclone Legend Tour Araç Hediyeli

Merhaba, Hepsiburada.com da ki Hot Wheels kumandalı araçlar sepette Legends Tour etkinlik araçlarından biri olan GMC Syclone kamyonet hediyeli :)...
  5. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

Modlamayı seviyorsanız Hot Wheels Euro Style Çoklu Arabalar, JLB25 setini de alabilirsiniz. Jant lastik ve boya işi ile e30 m3 çok güzel değerlendirilebilir.
  6. MasterOfPuppets

Öneri Amazon.Com.Tr Taksitli Telefonların Listesi

Güzel bir amme hizmeti emeğinize sağlık teşekkürler.
  7. MasterOfPuppets

🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

Android tarafında son kale Honor ve Xiaomi diyordum ama bu fiyatlar bandında apple ile yarışıcaz ayağına olan bizlere oldu. Kalite ve sorunsuzluk konusunda yarışmalarını beklerken fiyat konusunda yarışır oldular. İlginç cidden.
  8. MasterOfPuppets

Creality Hyper Pla Rfid - Altın Sarısı Filament - 647 Tl Ek Olarak 3 Al 2 Öde

Filettonun renkleri maalesef devamlılık konusunda biraz dertli. Tutmuyor. Zaten kalite konusunda Creality ile yan yana gelebilecek durumda değil.
  9. MasterOfPuppets

Şu anda aldığımız rakamlara ne olduğu belli olmayan filamentler almak zorunda kaldık maalesef. Creality ve Hyperpla rfid li bir ürün 435 tl ye bedava..
  10. MasterOfPuppets

Bu fiyata kaliteli filament mis gibi hayırlı olsun güle güle kullanın kaçmaz fiyata almış olduk..
  11. MasterOfPuppets

Esun tabii ki güzel ürün ancak, Bunda 3 al 2 öde olduğu için ve RFID okuyan ams sistemli creality yazıcısı olanlar için tercih sebebi olabilir. Ayrıca adet olarak bakıldığında 435 TL gibi bir paraya gelmiş olacak tane fiyatı.
  12. MasterOfPuppets

Merhaba, Creality nin Hyper plaları ciddi kalitelidir. Maalesef sadece Altın sarısı renginde bu fiyat ama tüm renklerinde 3 al 2 öde devam ediyor. Ayrıca RFID çipli olması da cabası. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_creality-hyper-pla-rfid-filament-altin-1249750.html İhtiyacı...
  13. MasterOfPuppets

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Hali hazırda prime'ım vardı ödeme yaptığım tıpkı samsung kampanyasında olduğu gibi link ile aktive ettim bakalım para kesilecek mi? :) İyi denk geldi. Konu için ayrıca teşekkürler.
  14. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

Aldık bakalım, usb dediğin bozulur kaybolur cüara parasına gayet kıyak
  15. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 (2026 Model) Monitör Kolu 849tl

Mobil ile denedim ancak kod cort sanırım?
Geri