MasterOfPuppets isimli üyenin son içerikleri

1. MasterOfPuppets

Gümrük Vergisi Düzenlemesinde GERİ ADIM Sinyali

Banlanmak istemiyorum.
  2. MasterOfPuppets

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Bu arada 30 gün sonra yürürlüğe gireceği bilgisi var ancak büyük alışverişlerinizi sona bırakmayın. Ne yapacakları belli olmaz.
  3. MasterOfPuppets

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Kazıkçı esnaflara gün doğdu. Banlanmak istemediğim için mesaj içeriğim sadece bu şekilde kalmak zorunda. Teşekkürler.
  4. MasterOfPuppets

KÖFTECİ YUSUF / 1KG ÇİĞ KÖFTE / 450 TL / MİGROS YEMEK

Merhaba, Faydalandım teşekkürler
  5. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Migros Zeytinyağı indirim var

Zeytinyağı almayın demiyorlar ki aşırı ısı göstermeyin diyorlar. Bilemedim bu konuda uzman da değiliz ama kaliteli gıda tüketelim derken başımıza iş gelmesin diye diyorum. Yine de siz bilirsiniz tabi.
  6. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Migros Zeytinyağı indirim var

Zeytinyağına aşırı ısı göstermeyin diyorlar. Bunu araştırmanızı öneririm. Ne olur ne olmaz..
  7. MasterOfPuppets

Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

Paklamış paketin eve gelmesi olası patlama damlama vs. bir durumda yağ sıkıntı biraz :) Arındıramayız ortalığı
  8. MasterOfPuppets

🔥İndirim Adidas TERREX HP8606 Terrex Eastrail 2 Hiking Shoes 2.7611₺ - 45 Numara var

Uzun yıllardır terrex, swift ve gtx diğer ürünlerini kullanırım beraberinde salomon columbia ve jack wolfskin ürünleride kullandım açık söylemek gerekirse en rahat ettiğim adidaslar oldu. Şu sıra ihtiyacım olsa direk yedekli alırdım. Bu arada bu son çıkarttığı terrexlerin önü genişmi bilmiyorum...
  9. MasterOfPuppets

Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

Amazon deponun düzgün paketleyeceğini bilsem direk alırımda amazon depo bu konuda sıkıntı maalesef.
  10. MasterOfPuppets

🔥İndirim Richnut Hurma Ezmesi 153₺ - Fıstık Ezmesi 2Kg 340₺

Merhaba 2 adet hurma ezmesi aldım bende, sağlıklı atıştırmalık yapmak için ideal. Umarım güzel çıkar. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
  11. MasterOfPuppets

Amazonun Hukuk Tanımazlığı ve Logitech Globalin Efsane Desteği

Adınıza sevindim. Benzer bir durum z5500'üm de karşılaşmıştım. Türkiyede yardım bulamayıp Globalden ücretsiz bir şekilde parça tedarik etmişlerdi. Logitech bu konuda muhteşem bir firma o yüzden özellikle ürünlerimi Logitech ten almaya çalışıyorum. Tekrardan güle güle kullanın :)
  12. MasterOfPuppets

🔥İndirim Fanlı Sharge Icemag Powerbank 1499₺!

Tasarımları harika. 170 ve 140 ta da şöyle bomba bir indirim olsa sırf tasarımı için bile alınır :)
  13. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! 42700TL'ye 7500F ve RTX 5060TI 16gb OEM Sistem

Aynen öyle. O yüzden iptal edip 5070 tarafına döneyim dedim :)
  14. MasterOfPuppets

🔥İndirim Hot Wheels Premium Mercedes-Benz 300S Lego 5699TL

İçerisindeki RLC kalitesinde güzel bir 1/64 evet güzel ürün ancak alacak olanlar lego kalitesi beklemesin.
Geri