Ben ekran yansıtma durumu için y.dışından dock getirmiştim bu ürünleri deneyimlemedim ancak kaliteli bir ürün almanızı öneririm zira üzerinden power beslemesi de yapacaksınız
Juo dediğim. Ara ara cok güzel indirimlere giriyor 2100 - 2300 civarı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DV91HJGB?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_5
Havit dediğim de, Gaming gecelerinde 2500 civarına iniyor...
Rog Ally için sınır sayılabilecek bir değer. Bende hali hazırda baseus'un farklı bir powerbank'ı mevcut o kadar ısınıyor ki resmen can çekişti ally'ı beslerken. Ben ally için Juo ve Havit'in powerbanklerini sıklıkla kullanıyorum öneririm.
Merhaba, Riot uygulamasını açarken sağ tuş tıklayıp yönetici modunda açmayı deneyin. Bir ara benim steam de aynı haltı yiyordu bu şekilde düzeltmiştim.
Bahsettiğiniz tarz giyiniyor iseniz daha spor durduğundan tsuyosa daha okey gibi. Ayrıca aklınızda olsun arkadaşların bahsettiği seikolarda muhteşem seçenekler ama 2 model arasında iseniz ve otomatik alamayacaksanız tsuyosa en mantıklı seçim olacaktır. Sırf PRX olsun diyerek quartzına para...
Merhaba,
Tsuyosa, Tsuyosa small second ve Tissot PRX kullanan biri olarak önerim yaşam tarzına giyim kuşamına göre de durumu değerlendirmen zira 2 side sektörü bu fiyat sıkalasında resmen domine ediyor. Power reserve kısmı evet PRX'te daha yüksek ancak saatin boyut kordon duruşu tsuyosaya göre...
Eski bir imac cihaz a kurmam gerekliydi. Nvidia ekran kartlı ve intel işlemcili kurulumu sağladı sağlamasına ancak sonrasında GNOME görselleri sapıtmaya başladı (1 ay öncesinde yaptığım kurulumda sorunsuzdu) ardından yeniden kurulum yaptım KDE hali ile deliler gibi çalışıyor. Tekrar GNOME kurdum...
Merhaba,
Kaçtır deniyorum GNOME kanser etti beni belki dokunmatik bir cihazda evet güzel olabilir ancak klavye mouse ile ben pek sevemedim. Ama görselde ciddi anlamda etkileyici..
Merhaba,
Son bir kaç gündür Nvidia kartlı bir pc ye cachy kurmayı deniyorum. Garip bir şekilde GNOME ile sorunsuz kuruluyor ancak diğer masaüstü varyasyonları ile sıklıkla sorun çıkarttı. O yüzden uğraşmadım. Linux tarafında anladığım kadarı ile marka değilde karttan karta bile değişen bir kafa...