MasterRises isimli üyenin son içerikleri

1. MasterRises

Max 5000TL PC Önerisi

4300 başlangıc fiyatı özelleştirsin 5000 tl yapsın ayrıca high power iyidir 80+ alsın bide
  2. MasterRises

Max 5000TL PC Önerisi

niye yapmayayım arkadaş sistem gayet düzgün psu sıkıntı olabilir sadece ve piyasadan ucuza veriyorlar geçen 200 tl daha ucuzdu
  3. MasterRises

Max 5000TL PC Önerisi

https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx buna bak derim fiyatlar gayet uygun ve bu kasa 4300 tl +700 TL daha koyup özelleştirirsin
  4. MasterRises

Oyunda işlemci kullanimin yükselmesi gpu nün düşmesi

sıkıntı olmaz bence benim 1660s ryzen 3500x var assassin's creed odyssey de very high ve high arası ayarlar cpu-gpu sıcaklıkları 70-75 derece genelde cpu-gpu kullanımı 85-90 arası bir sıkıntı olmuyor çok sıkıntı ediyorsan işlemciye fan al ve kasa içinde yer varsa onlara da fan al fark eder
  5. MasterRises

Herkes Masaüstü Görüntüsünü Atsın

Duvar Kağıtları kendiliğinden değişiyor.
  6. MasterRises

165HZ Monitör 60hz gösteriyor?

sırasıyla gel bunlara başlat denetim masası donanım ve ses - nvidia denetim masası ordan düşey senkronizasyon onu açık yap asagıdada max kare hızı var bul onu onuda açık yap
  7. MasterRises

165HZ Monitör 60hz gösteriyor?

hocam ndivia geforce ekran kartın varsa windowsdan başlat tıkla -denetim masası-donanım ve ses- nvidia denetim masası 3D ayarların yönetilmesi maximum kara hızı sabittir bende 58 fps onu full yap daha sonra-düşey senkronizasyon 3D uygulama ayarlarını kullanı açık yap oyuna gir çık düzeliyor
  8. MasterRises

Nvidia Geforce Fps açık-kapalı

Eyvallah hocam
  9. MasterRises

Nvidia Geforce Fps açık-kapalı

Selam arkadaşlar ekran kartım 1660 super işlemci 3500x monitörümde 60 hz tüm oyunlarda max 60 fps alıyorum nvidia denetim masasından fps sabitleme varmış max monitör hz e çıkıyormuş onu iptal ettim fps arttı CS GO sabit 60 fps idi ayarlardan kapatınca 280-340 fps arası oldu benim burda sormak...
  10. MasterRises

WİNDOWS 10 PRO LİSANS

Eyvallah hocam
  11. MasterRises

WİNDOWS 10 PRO LİSANS

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve crackli oldugu için defenders windows sahte oldugunu anlıyor mu
  12. MasterRises

WİNDOWS 10 PRO LİSANS

Selam Arkadaşlar ben hali hazırda windows 10 pro crackli kullanıyorum,internette windows 10 pro 30,40,50 TL ye OEM şeklinde lisans veriyorlar bu şekilde kullanan var mı yoksa onlardı bizim gibi crackliyip lisans çoğaltıp insanlara para ile mi satıyorlar
  13. MasterRises

Boşa yaşıyoruz beyler

Hocam evet euro farkı falan varda ülkede şimdi baktım temiz a6 2014 300.000 TL Almanyadan baktım 15000-20000 euro TR çarp dolarla 20000*8,65=172000 gelcek ülkede saçma olan vergi sistemi arabayı alacagın fiyata 1 tanede devlete alıyorsun saçmalık o KDV ÖTV MTV çart çurt ediyor araba 300.000Tl...
  14. MasterRises

Fifa 2020 PC için Gamepad ?

Xbox gamepad güzel bende kullanmaktayım
  15. MasterRises

Öneri 100-150 TL Arası hafif rgb mouse

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g102-prodigy-oyuncu-mouse-pm-HB0000040PG8 şu mouse öneririm 2 ay önce aldım 156 tl di zam gelmiş şimdi https://www.hepsiburada.com/bloody-t70-lk-optik-multi-core-metal-ayak-4000cpi-oyuncu-mouse-p-BD804895?magaza=Smallman bu iyi gibi A4 tech markasının
Geri