MasterS isimli üyenin son içerikleri

1. MasterS

Fotonik Bölümü Okunur Mu?

Tercihe son 1 gün. Böyle bir bölüm buldum ve baya övüyorlar şöyle böyle, muhtemelen işin aslı böyle değil ve gerçeği öğrenmek istiyorum varmı bilen gören duyan?
  2. MasterS

Tüik Bölümlerin İstihdam Verileri Hakkında

dostum sıralamam eskişehir veya thy yetmiyor, ancak sshy-147 serfitikası olan bazı üniversitelere yetiyor, okuyan arkadaşın veya sen memnunmusun bu bölümden , önerirmisin
  3. MasterS

aksine youtube videolarında felan önü açık diyorlar kimiside senin gibi diyor kafam çok karıştı
  4. MasterS

Bazı bölümler gözüme çok çarpıyor, özellikle Havacılık elektrik ve elektroniği bölümünün bu istihdam oranını görünce merakım arttı , üsttelik bu bölüm kazanç sıralamasında da baya yüksekte. Sizce bu ne kadar doğru, havacılık elektrik elektroniği okuyan herhangi bir tanıdığınız vs. varsa bu...
  5. MasterS

4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

yazdığım iki üniversitede bilgisayar mühendisliği birde yine güzel üniversitelerde 2 yıllıkllar var değecek bölüm varmı?
  6. MasterS

4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

Meslek lisesi öğrencisi olduğum için nispeten düşük olan sıralamama rağmen Marmara Bilgisayar müh veya Gazi Bilgisayar müh okuyabiliyorum, fakat güncel piyasadan dolayı çok kararsızım. sizce bu kaliteli üniversitelerde okumalımıyım yoksa 2 yıllık bölümleremi yönelmeliyim ( sıralamam 123k) (tyt...
  7. MasterS

Discord hiçbir sunucuya girmiyor

Bu son olaylardan sonra malum dns yada vpn kullanarak giriyordum hala girebiliyorum fakat hiçbir sunucuya giremiyorum hiçbirinden banlıda değilim varmıdır çözümünü bilen?
  8. MasterS

Steam oyun indiremiyorum (disk sıfır oluyor)

bendede aynı sorun var aylardır çözümünü arıyorum kimse bilmiyor sır gibi bir şey galiba
  9. MasterS

Yeni Sistem Aldım H.O mu G.O mu?

almışsın artık geçmiş olsun demenin manası yok hayırlı olsun
  10. MasterS

Fitness sonrasi ağrı

çok yeniysen normal bir süre sonra geçer o
  11. MasterS

Temu alisverisinde yas sınırı var mi

o kadar bilgim yokm mlsf
  12. MasterS

Yardım TEMU sitesi güvenilir mi ?

ben yaptım hocam bir sorun yok güvenilir