masterskywalker isimli üyenin son içerikleri

1. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Yeni LEGO Speed Champions Setleri, 1154 TL, Amazon

Stok gelmiş aynı fiyattan hocam düşünürsen eğer
  2. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Altınyıldız Tshirt 99tl

Gayet iyi o zaman başka alabilen olmuştur umarım buradan.
  3. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Altınyıldız Tshirt 99tl

3 tane aldık bakalım iptal gelecek mi
  4. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Jack&Jones Erkek Jcoslay Kapüşonlu Rüzgar Geçirmez Kapitone Mont 1.511,99 TL

Ara sıra Amazon ve Trendyolda 600 700 tl civarına iniyor fiyatları 1-2 stok oluyor onlardan yakalayınca tam FP oluyorlar ama evet çoğu ince 3 5 derece havada kurtarıyor yine ama -lerde durum nasıl olur bilemedim.
  5. masterskywalker

Öneri TEMU ÜRÜN ÖNERİ VE PAYLAŞIM

Bu yapışkan kalitesi biraz şans işi gibi görünüyor yanına ekstra ıvır zıvır sepet yapayım derken 1500lük oluyoruz bir anda o kadar çok gereksiz ürün var, monitör kolu ihtiyacını hallet bence hocam. :kekw:
  6. masterskywalker

Öneri TEMU ÜRÜN ÖNERİ VE PAYLAŞIM

Valla o üründen bende de var farklı satıcıdan almıştım. Bendekinin yapışkanı çok sağlam çıktı, oldukça memnunum. Masa altına sabitledim tüm kabloları. Alalı 1 yılı geçmiş, hiç sarkma ya da gevşeme olmadı.
  7. masterskywalker

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Şansına kötü denk gelmiş hocam video çekmen iyi olmuş, bu sefer eksiksiz gelir umarım.
  8. masterskywalker

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Son zamanlarda verdiğim siparişlerin %90 ı 10-12 gün içinde ülkeye gelip gümrükten geçti, patlasın diye bekletme olayı vs. yapmazlar bence. Bir şeyler alayım diyen varsa siparişini versin çok geç olmadan :kekw:
  9. masterskywalker

Ben de bilemedim kupon stok vs beklerken yılbaşı sonrası zamlardan nasibini almasalar bari
  10. masterskywalker

Hepsiburadada 300lük lego koduyla vs daha uyguna yakalarız ileride muhtemelen
  11. masterskywalker

[H3 id='URLhttpsamzn.eudf0tERxmLEGO+Speed+Champions++imek+McQueenURL+BISIZE3+Birka+gn+nce+Hepsiburadada+1300+e+satld+SIZEIB']LEGO Speed Champions | Şimşek McQueen ( Birkaç gün önce Hepsiburadada 1300 e satıldı )[/H3] [H3...
  12. masterskywalker

🔥İndirim Tambol Fındıklı Çikolata 55TL 🍫🍫

Yılbaşı öncesi migrostan aldıklarımızın sktsi olmasına rağmen fındıkları aşırı bayat çıktı. Antep fıstıklı versiyonunu öneririm.
  13. masterskywalker

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Aldık bakalım Allah bereket, sağol hocam.
  14. masterskywalker

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

Ürünler bedava da 200 tllik harcama istiyor mu sizde de
Geri