masterskywalker isimli üyenin son içerikleri

1. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Qp1624/10 Tıraş Makinesi - 769 TL

Şu an stok gelmiş 454 tl hala alınabilir gibi
  2. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Qp1624/10 Tıraş Makinesi - 769 TL

Şu makinenin bıçaklarının saçma fiyatlandırması yüzünden evde 7 tane makine oldu daha da almaya devam ediyoruz sonumuz hayrolsun :kekw:
  3. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Bende de 2 gün önce iptal edilmişti aslında ama bu mesaj bugün geldi
  4. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Carte Dor 3 Adet 237 TL

Bu dondurma çok lezzetli hocam güzel tercih olmuş.
  5. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

Ekstradan şöyle 3 lü yaptım ara sıra bunlara da stok geliyor, linkini de bırakayım takip etmek isteyen olursa eğer [H3 id='SIZE3URLhttpsamzn.eud03e7qC0HHot+Wheels+935+Then++Now+2li+Paket+JHW51+899+TLURLSIZE']Hot Wheels 935 Then & Now 2'li Paket JHW51 899 TL[/H3]
  6. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

Rica ederim hayırlı olsun hocam teslim edilince görsel paylaşabilirseniz güzel olur bi görelim arabayı :kekw:
  7. masterskywalker

Şimdi denemek için tekrar aldım hocam stoğu var hala Porschenin
  8. masterskywalker

Hocam kampanya linkindeki ürünlerden seç satıcı amazon olmalı, benim görsele koyduğum araç tükenmiş sanırım farklı çeşitler var linkte onlarla alabilirsin.
  9. masterskywalker

Hot Wheels 78 Porsche 935, JKD38 ürün altındaki kampanyadaki ürünlerle birlikte alımda bedava oluyor. Kampanya linki
  10. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Daha dün taktırdım klimayı ya çok kötü zamanlama oldu :kekw:
  11. masterskywalker

Lego Speed Champions 2023 Mclaren 850tl

Kod için teşekkürler farklı bir üründe kullandım bende :kedi:
  12. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Biraz önce teslim edildi, paylaşım için teşekkürler :kedi:
Geri