Ara sıra Amazon ve Trendyolda 600 700 tl civarına iniyor fiyatları 1-2 stok oluyor onlardan yakalayınca tam FP oluyorlar ama evet çoğu ince 3 5 derece havada kurtarıyor yine ama -lerde durum nasıl olur bilemedim.
Bu yapışkan kalitesi biraz şans işi gibi görünüyor yanına ekstra ıvır zıvır sepet yapayım derken 1500lük oluyoruz bir anda o kadar çok gereksiz ürün var, monitör kolu ihtiyacını hallet bence hocam. :kekw:
Valla o üründen bende de var farklı satıcıdan almıştım. Bendekinin yapışkanı çok sağlam çıktı, oldukça memnunum. Masa altına sabitledim tüm kabloları. Alalı 1 yılı geçmiş, hiç sarkma ya da gevşeme olmadı.
Son zamanlarda verdiğim siparişlerin %90 ı 10-12 gün içinde ülkeye gelip gümrükten geçti, patlasın diye bekletme olayı vs. yapmazlar bence. Bir şeyler alayım diyen varsa siparişini versin çok geç olmadan :kekw:
[H3 id='URLhttpsamzn.eudf0tERxmLEGO+Speed+Champions++imek+McQueenURL+BISIZE3+Birka+gn+nce+Hepsiburadada+1300+e+satld+SIZEIB']LEGO Speed Champions | Şimşek McQueen ( Birkaç gün önce Hepsiburadada 1300 e satıldı )[/H3]
[H3...