masterskywalker isimli üyenin son içerikleri

1. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Stanley Quencher 1.18 L Pipetli Termos Bardak 588₺

Evet alt limitsiz ama shark ürünlerinde 1111 tl gibisinden bir şey yazıyordu iptal yiyebilir hatalı kupon diye
  2. masterskywalker

🔥İndirim Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 2'li alımda tanesi 800TL

Tamamdır hocam teşekkürler 1776863533 Kampanya falan mı var hocam nasıl oluyor dediğin şekil
  3. masterskywalker

🔥İndirim Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 2'li alımda tanesi 800TL

Bu modellerin logosu düşüyor diyorlardı hocam logo dikiş mi yoksa plastik baskı mı, birde sponsorlu mu geldi acaba ben de almayı düşünüyorum.
  4. masterskywalker

Samsung pro 990 bu fiyata alınır mı

2TB için o fiyat çok fazla gibi geldi hocam birde o platformdan bilindik satıcı değilse eğer hiç alışveriş yapmazdım. Farklı modellere de yönelebilirsin. Çok değil 2 ay önce 4TB versiyonuna daha az vermiştim, 990pro fiyatları biraz uçuk farklı modeller de işini fazlasıyla görecektir.
  5. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Prada Kadın güneş gözlüğü 1400 TL

Kupon da vermediler hocam ben de sizin gibi müşteriyim daha fazla bir şey yapamıyorum diyor :D
  6. masterskywalker

Kargoya verilmeden iptal oldu hocam, yarına kadar kargoya verilenler dahil tüm siparişleri iptal ettiklerini/edeceklerini söylediler fiyat hatası olmuş
  7. masterskywalker

Benimkine iptal geldi gg
  8. masterskywalker

hayırlı olsun bakalım ben de bekliyorum, bu ürünlerde vaktinde trendyol defolu ürünler yollamış gözlükler yamukmuş iade etmiş millet, gelince ona bi dikkat et hocam ben de aynı şekilde ona bakıcam bi
  9. masterskywalker

Çözüldü✓ Yeni /Gpu/ Beyler Hayırlı Olsun Alırım

Hayırlı olsun hocam
  10. masterskywalker

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

2 al 1 öde şeklinde görünüyor bende hocam
  11. masterskywalker

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Uygulamadan da şu kısımdan alabilirsiniz
  12. masterskywalker

Mi Note 10 Lite açılmıyor

Geçmiş olsun hocam benimki de 1 yıl önce aynı şekilde gitti, anakart ile ilgili bir durum olduğunu söylediler..
  13. masterskywalker

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Benim ramler bugün geldi, GSKILL 32GB (2x16GB) DDR4 olanı almıştım kutusunun içinde çıkan kağıtlar yoktu ve pinlerde derin çizikler vardı kullanılmış iade edilmiş gibi bir vibe verdi ürün. Vatanla görüştüm gün içerisinde gönderen şubeye durumu soracaklarını söylediler bakalım neler olacak o.O2
  14. masterskywalker

❌İndirim Bitti! Samsung 990 pro 4 tb 23000 TL

Çok değil 2 ay önce 16ya almıştım şunu hey gidi günler hey...
  15. masterskywalker

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Geçmiş olsun hocam onay verildikten sonra mı oldu bu olay :(
Geri