herkesin cevapları için teşekkür ederim. Polise bildirmek istemiyorum çünkü hem reşit değilim hem bende küfür ettim. Ailemi böyle bir olayla meşgul etmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim?
Maçıma gelen th herkese sövüyordu bende ona karsılık verdim simdi prelerimin adını yazıyor ve bulmakla tehdit ediyor. Gercekten yanıma gelmeyeceğimi biliyorum benimle uğraşırsada her yerden engellerim ama arkadasları rahatsız edeceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Her yolu denedim.Denetim masasından ses düzeyine baktım.Driverları güncelledim.Windowsdan sorun gider falan yaptım bir sürü yol denedim ama düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Gow ragnarok oynamak için PlayStation kolunu bilgisayara taktım ve mouse ve klavyeye olan kontrolümü kaybettim. İkisininde şarjı var,bozuk değiller ama masaüstünde kullanamıyorum. Aynı sorun dün olmuştu farklı bir mouse kullanıp aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyip sorunu...
Bugün valorantayken alt tab atınca ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almaya başladım. Ama gow ragnarok gibi daha ağır bir oyunda bu tarz bir hata almıyorum.
ekran kartı: RX 7900 GRE