Masyta isimli üyenin son içerikleri

1. Masyta

Hawk Gaming Chair Alınır Mı

genişlik ve rahatlık bakımından en iyisi bu mudur kumaş deri farketmez 1623683440 kalite ve rahatlık bakımından ayrıca geniş olursa daha iyi olur benim için
  2. Masyta

bazen evet
  3. Masyta

https://www.hawkchair.com/urun/fab-v1 bunu almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyisi var mı yoksa en iyisi bu mu
  4. Masyta

X drive 15li vs sancak sizce hangisi

boyun yastığı olmaması canımı sıktı bi tık
  5. Masyta

X drive 15li vs sancak sizce hangisi

sancakı boyun desteği olmadığı için beğenmedim 15 liyide kol tutamaçları ileri geri hareket edemiyor diye sizce hangisi daha iyi olur kilo 80 boy 1 80
  6. Masyta

1500 TL ye en iyi gaming koltuk

Sancak daha iyi gibi duruyor ama 130 derece arkaya gidebiliyormuş sıkıntı olur mu
  7. Masyta

X drive ondan daha mı sağlamdır
  8. Masyta

1,80 boyunda ve 80 kiloyum koltukta istediğim özellikler bağdaş kurabilmek ve kol tutamaçlarının ileri geri hareket ermesi(pek emin değilim kullanıp kullanmıyacağımdan) sizce ne alabilirm aklımda iki şey var https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4...
  9. Masyta

1000 tl civarı gaming koltuk önerisi

kaliteli uzun süre götürececk bir şey arıyorum
  10. Masyta

C920 vs C920s pro hs hangisi alınır

C920 alırsam 2.el alırım 600 tl civarı 920s proda şuan 800 tl itopyada sizce hangisini almalıyım özellik bakımından ikisininde fiyatı aynı gibi düşünerek
  11. Masyta

c 920 alınır mı? hala yoksa diğerlerine mi yönelmeliyim

2.el c920 alıcam temiz kullanılmı sizce hata mı yaparım biraz daha para verip 0 başka bir model mi almalıyım bu arada yeni yayıncıyım yayınlarımda kullanmak için alıcam
  12. Masyta

1000 tl bütçe ile ne almalıyım yayıncılık için

nedeninide öğrenebilirmiyim
  13. Masyta

1000 tl bütçe ile ne almalıyım yayıncılık için

500 daha katıp quadcast mi alayım yoksa 1000 liralık bir webcam mi ikisinide alıcam fakat ilk hangisini almam daha iyi olur ayrıca şu an cloud 2 nin mikrofonunu kullanıyorum
  14. Masyta

Ekran kartının valorantta yüksek kullanımı?

1615361367 burda yüzde 40 50 civarı
  15. Masyta

Ekran kartının valorantta yüksek kullanımı?

ama youtubeda ki videolarda ve arkadaşlarımın pc lerinde hep ekran kartı az kullanılıyor o zaman onlarda mı bir problem var?
Geri