Mat E isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ptt awm guvenilir mi

Güneş gözlüğü alacağım trendyol hepsiburada vb sitelerde 4-5k olan gözlük ptt awm de 1699 tl daha once alan varmı ürünün orjinal ve faturasi ile birlikte geldihi yazıyor yorumlardada öyle yazmışlar daha önce alan varsa yazabilir mi...
  2. M

F/P Laptop onerisi 4060-5060

Gaming laptop arıyorum bütçem 50-60 arası bu fiyata alabilecegim ürünleri atabilir misiniz. 4060 5060 li fln.
  3. M

Game of thrones bölümleri nasıl indirilir

Game of thrones dizisinin bölümleri nasıl indirebilirim.
  4. M

Windows 11 kuramiyorum

Hocam 75 ten sonra flaşı çektim suan yeniden basladi ama Windows kurma tekrardan başlamadı farkli sekmeden devam ediyor galiba sorun çözüldü %75 te iken flaşı cekmek mis 1755812300 Teşekkürler çözüm icin
  5. M

Windows 11 kuramiyorum

Hocam suan buradayim tam olarak ne yapmam gerektigini anlamadim
  6. M

Windows 11 kuramiyorum

Arkadaslar bugun bilgisayarima reset attırdım serviste freedos sekilde tekrar Windows kurmaya çalışıyorum Windows kuruluyor %75 olunca laptop yeniden başlıyor fakat kaldigi yerden devam etmiyor en basa tekrar atıyor sorun ve çözüm önerileri bekliyorum.
  7. M

Sahibindendeki ilanlar hakkında soru

Yollayabilirmisin sistemi
  8. M

Kral ben full ekipmanli olarak diyorum kulaklık var 0 i 4k mouse var 2.5k klavye var 3k monitör 5k ben ondan görüp ucuz dedim varsa 4060 li 20k ya sistem yollarmisin
  9. M

Sahibindende 25-30k arası full sistemli 12 GB 3060 li sistemler bulunuyor ve hepsi sistemlerinin temiz olduğunu iddia ediyor. Sizce bu sistemler niye ucuz. Yani fiyatlarina bakıyorum ekipmanlar sadece 10-12k yapıyor ekran kartları mining mi yapılmış yoksa internet kafe çıkmasımi kafada deli...
  10. M

Bu sistemi almayi düşünüyorum anakart nasıl ve genel sistem nasıl

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
  11. M

Bu sistem nasıl ortalama kaç FPS oynatır gta 5 fln

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
  12. M

10k Bütçem f/p sistem önerisi olan var mı?

10k Bütçem f/p sistem önerisi olan var mı?
Geri