Güneş gözlüğü alacağım trendyol hepsiburada vb sitelerde 4-5k olan gözlük ptt awm de 1699 tl daha once alan varmı ürünün orjinal ve faturasi ile birlikte geldihi yazıyor yorumlardada öyle yazmışlar daha önce alan varsa yazabilir mi...
Hocam 75 ten sonra flaşı çektim suan yeniden basladi ama Windows kurma tekrardan başlamadı farkli sekmeden devam ediyor galiba sorun çözüldü %75 te iken flaşı cekmek mis
1755812300
Teşekkürler çözüm icin
Arkadaslar bugun bilgisayarima reset attırdım serviste freedos sekilde tekrar Windows kurmaya çalışıyorum Windows kuruluyor %75 olunca laptop yeniden başlıyor fakat kaldigi yerden devam etmiyor en basa tekrar atıyor sorun ve çözüm önerileri bekliyorum.
Kral ben full ekipmanli olarak diyorum kulaklık var 0 i 4k mouse var 2.5k klavye var 3k monitör 5k ben ondan görüp ucuz dedim varsa 4060 li 20k ya sistem yollarmisin
Sahibindende 25-30k arası full sistemli 12 GB 3060 li sistemler bulunuyor ve hepsi sistemlerinin temiz olduğunu iddia ediyor. Sizce bu sistemler niye ucuz. Yani fiyatlarina bakıyorum ekipmanlar sadece 10-12k yapıyor ekran kartları mining mi yapılmış yoksa internet kafe çıkmasımi kafada deli...