math(e) isimli üyenin son içerikleri

1. math(e)

SISTEM TAVSIYESI AMA ASUS

Her şey dahil 200 mu hocam 5080lerb 1773409111 Testlerinde göre yeterli diyorlar diyor
  2. math(e)

SISTEM TAVSIYESI AMA ASUS

Merhaba herkese arkadaşlar elimde şöyle full Asus bazlı bir sistem var toplam hepsi 200 k tutuyor parayı havadan yakalamiscasina düşünüp parçalar hakkında yorum yapabilir misiniz birde aynı kalite parçalar ama karışık markalarla sizce kaç TL'ye gelirdi .
  3. math(e)

Asus Laptop (çantayla birlikte 77k

https://shop.asus.com/tr/90nr0md1-m00460-asus-tuf-gaming-a16-2025.html 77000 TL'ye en mantıklı laptop olabilir mi En güvenilir ve en mantıklı
  4. math(e)

75bin laptop önerisi ama...

Evet onun farkındayım 5070 yetistiremiyor gibi de en mantıklısı bu Asus mudur sence game garaj hariç
  5. math(e)

Emin misin hocam 4 5 yılda eksikliği hissedilir mi ve 5060 daha mı iyi değil
  6. math(e)

Hocam kodlama veya grafik çizimi simülasyon için en fazla ne kadar ısınır bu model yani en mantıklısı bana da bu geldi 1765221872 Kesin midir ciddi alıp geçeceğim acelesi var çünkü ama en iyisi olsun diye işte
  7. math(e)

Bu gamegaraj hariç başka tavsiye var mı 70 75 k ya öneri
  8. math(e)

Nasıl bu kadar eminsin birde sürekli olarak teknolojik aletleri yüz yuze almış biri olarak hepsiburada falan güvenilir midir nasıl yapmam lazım
  9. math(e)

Hocam aralarında 5 bin var ekran ve ram oynuyor hiç duymadım bu markayı güvenilir midir yani böyle bir anda fp diye patlayıp yarın elimizde patlamasın
  10. math(e)

Merhabalar. Ben 75bin tl ye kadar laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? (Hem yazılım kodlama yeri gelince de oyun için istiyorum şu üni hayatı boyunca götürebilecek laptoplar olmalı, güvenilir bir marka olsun ucuz etin yahnisi yenmiyor sonra) MSİ KATANA 5070lik bir model gördüm...
  11. math(e)

Çaresi nedir? Yazma sorunu

Uyu kardeş 1744332313 Çok teşekkürler hepsini tek tek uygulamaya çalışacağım
  12. math(e)

Çaresi nedir? Yazma sorunu

Diririrdiriridiridirrririrdirt
  13. math(e)

Bu Sistem Alınır MI:?

Daha iyisi toplanabilir
  14. math(e)

Öneri Daha iyisi vardır ama bunlar da iyi midir

Hocam aynı marka tavsiyen var mı
  15. math(e)

Öneri Daha iyisi vardır ama bunlar da iyi midir

Parantezdekini okumadın mı hocam