Mathewmurdock isimli üyenin son içerikleri

1. Mathewmurdock

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI 16G MLG EDITION OC 59.489 TL 3 TAKSİT

Eyvallah ben hof alamadım galax ex gamer aldım hofa yettiremedim ama olsun 😂
  2. Mathewmurdock

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI 16G MLG EDITION OC 59.489 TL 3 TAKSİT

Reis çok güzel şeyler paylaşıyorsun kralsın. Teşekkür ediyorum. Bununla HoF arasında kalırdım 5080 almasaydım :) güzel kart güzel fiyat
  3. Mathewmurdock

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Beyler biz arkadaşla 2 kişiyiz 3. Olacak var ise bana mesaj atsın. Arkadaş doktor ben de belediye memuruyum güven veriyoruzdur umarım 😂😂😂
  4. Mathewmurdock

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Siz şaka falan mısınız birader? Yazılan şeylere bak yapılan indirimlere bak. Boş yere meşgul etmeyin şu forumu
  5. Mathewmurdock

Yardım Motor takası mantıklımı?

Değerlendir bence ben bunu bayide gördüm çok hoşuma gitmişti. Boyun 180 ya da altıysa sırıtmazsın üstünde 1766480715 12 taksit de var daha ne olsun
  6. Mathewmurdock

Emin misin hocam?
  7. Mathewmurdock

Hocam symnin çok güzel 125lik naked bi motoru vardı onu düşünebilirsin. Parça sorunu ya da mekanik sorunu olmayan bir marka olarak biliyorum. Ayrıca sıfır almak istersen motorunu satıp peşinat olarak verip taksitle güzel bi avantajdan yararlanabilirsin 1766412456 https://www.sym-tr.com/nh-x-125/
  8. Mathewmurdock

Bu paralara rs200 var hocam bajajı değerlendirmeni tavsiye ederim ns200 de olur hem cc yükseltmiş olursun
  9. Mathewmurdock

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

King 95 aldım ben. Markanın tüm kasaları indirimdeydi. Ben 5080 kullandım kasada. 6800 de her türlü sığar
  10. Mathewmurdock

Yardımcı olan herkese teşekkürler kasa çok şık ve kaliteliymiş
  11. Mathewmurdock

Pardon hocam eklemeyi unutmuşum fanı ayrı aldım ax120ydi sanırım. Fanları değiştireceğim
  12. Mathewmurdock

Hocam ben 95 king pro modelini aldım 6 adet pwm 3 pinli fanlarla geliyor. Altta reverse fanlar var. Bi de forumdakiler geçen montechin sıvı soğutmasını atmıştı onu da çektim fanlar birebir aynı olacak. Bakalım güzel bir şey çıkacak gibi
  13. Mathewmurdock

Hocam çok güzel duruyor benim ekran kartı inşallah sığar sizin çift fanlı sanırım 🥲 1765888022 Keşke biraz daha yer olsaymış kasada ekran kartını dik koymayı düşünüyordum ama sizin ki gibi daha güzel duracak sanırım
  14. Mathewmurdock

Hocam müsait olduğunuzda bi foto atabilir misiniz? Ekran kartı içinde nasıl durur merak ediyorum
Geri