Matizhan isimli üyenin son içerikleri

1. Matizhan

Fallout New Vegas Açılmama Sorunu

Yok hocam bunların hepsini denedim yabancı kaynaktan çözüm buldum detaylı şekilde bu yazıyı güncelleyip anlatacağım. Teşekkürler yardımınız için sağolun
  2. Matizhan

Fallout New Vegas Açılmama Sorunu

Steamden indirdiğim New Vegas oyunu Launcher açıyor fakat Play'e tıkladığımda Oyun açılmıyor. Steamde Çalışıyor olarak gözükmüyor. Başka Forumlarda da çözümlere baktım hiçbir çözüm bulamadım. Raporumu ek olarak ekledim yardımcı olabilecek birisi, daha önce bu sorunu yaşayıp çözmüş olan birisi...
  3. Matizhan

BlitzWolf BW-KB2 Gateron Optik Switch 773TL

Tamam hocam hemen deneyip tekrar bilgi veririm
  4. Matizhan

Brom belki kargolama seçeneklerinde sıkıntı vardır. Banggood gönderim seçeneklerinden türkiye direkti seç böylece vergi çıkmaz ekstra
  5. Matizhan

https://banggood.onelink.me/zMT7/0n3hugam Yeni üyelik oluşturarak linkten gruba katılarak alım yaparsanız Sarı Switch 690₺ ye geliyor arkadaşlar.Hem yeni kullanıcı indirimi hemde grup alımında, Normalde direkt türkiye kargosu ve sigortası ile birlikte 800₺ ye gelen klavye, 690₺ ye geliyor...
  6. Matizhan

bu sistem alınır mı sizce game garaj sistem

anakart zaten h510mhp yeterliyimiş hocam yanlış yonlendirme olmasın ssd ve ram düzenlemesi sizin için yeterli olacaktır
  7. Matizhan

26.000 Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/227794/alper-rende-ar1-intel-i5-12400f-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Anakart ileriye dönük Z690M-PLUS yapıp SSD 1 Tb yap hocam
  8. Matizhan

Rtx 3080’li Sistem İçin Görüşlerinizi Almak isterim

Valla toplanır diyorsanız toplanır hocam ben yeni yeni dahil oluyorum piyasaya ama kontrol ettiğimde 20K 4070ti 🤷🏻‍♂️
  9. Matizhan

Rtx 3080’li Sistem İçin Görüşlerinizi Almak isterim

Ekran kartı ve işlemci olarak bakıldığında fiyat makul değil mi sizcede ? Birde site güvenliği var tabii ki daha önce alışveriş yapan veyahut gören oldumu ? Godlike
Geri