o zaman plus alacağım fakat aldığımda bazı kişilerin de karşılaştığı mousepad seçme olayı olursa benim mousepadde kesilmeler fln olursa iade etsem wraith kabul eder mi?
bende anlamadım 10 mousepadde çalışmamış bir tanesinde çalışmış o da steel series qck mış diye yazılar okudum
1780043657
evet hocam dediğin gibi 1k da kullanıcam syrox v8 arkta var çok iyi diyor ama bilemedim zaten 1kdan fazla kullanamıxam kullanamayacağım şeye para vermek çok mantıjlı değil...
2.5-3k bütçem var atk a9 un düzü (1.3) uygun fiyatlı ama kaplaması yok sensörü düşük fln diyr eledim a9 plus (1.7k) şarj açısından çok iyi ama mouse pad seçme durumu varmış şans işi biraz alsam benim mouse padi beğenmese wraithden iade edebilir miyim bilmiyorum. A9 pro fiyatı (2.4k) sensörü iyi...
iyi bi insan diye böyle birisiyle yakın kalmak pek doğru olmaz hem içten içe kızla hoşlanıyosun ve arkadaş kalmak istiyorsun tavsiyem aranı biraz aç o senle konuşmaya devam ediyorsa biraz vakitten sonra eve çağır derim. (tabi boşsa)
https://www.trendyol.com/nokia/3310-parmak-telefon-p-472118602 tavsiye ederim sevdiğim kıza aldım yüzük yerine evlenirmisin dedim sonuna kadar evet dedi