Dominos uygulamasını indirin cüzdan kısmında CUZDAN200 kodu ile bedava 200 TL kazanabilirsini
CUZDAN100 KODU İLE TEKRARDAN AKTİF
Uygulama -> Cüzdanım ->...
Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum...
Dostum 2-3-7 ve Village alınca 34 dolar tutuyor ve gold paketler. 7 ve Village'in Gold halini paket halinde alıp 2 ve 3 ü de ekstra eklersen 31 dolar...
Simgot önerisi gördüm çok fazla. IEM kulaklıklara biraz cahil kaldım ilk kez alacağım. 126db kısmı doğru mu? Benim HS80 max bile o kadar değilken kulağıma...
Evdeki Wifi 2.4 olduğu için bluetooth kulaklık takıp telefondan dizi izlemek için mecburen mobil veri açıyorum çünkü wifi ile çakıştığı için 240p video bile...
Amd kart kullanıyorum.Fazla marka olduğunu bende biliyorum amaç hobi/zevk olarak yaptığınız şeylerin markasını değiştirmek.Kişisel ihtiyaç olsa haklısınız...
Tepki gösteremeyecek kadar fazla marka var İsrail destekçisi. Senin ülke siyasetin bile bunu engelleyemez kimse birbirini kandırmasın. Kişisel olarak...