Matt Murdock isimli üyenin son içerikleri

1. Matt Murdock

🔥İndirim Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (10 Mart)

Mehmet çalıştı bende teşekkürler
  2. Matt Murdock

Tıkla Gelsin TP yüklendi ama parayı çekmedi

Evet o yüzden soruyorum çekilen ve provizyon'da olan bir para yok. Kayıtlı 3-4 kart daha vardı onlardan da çekmemiş. Zaten seçili kart limiti 0 olandı. Onda yok diye oto diğerlerini denemez herhalde. Neyse yapacak bir şey yok yemek aldım yedim bile.
  3. Matt Murdock

Tıkla Gelsin TP yüklendi ama parayı çekmedi

Tıkla Gelsin için sanal kartımı kullanıyorum ve sanal karttan sadece alışveriş yaparken bakiye veriyorum. Haliyle 0 TL bakiyesi vardı. 250 TL yüklemeye bastım ama nasıl oluyorsa kod falan sormadan otomatik bakiye yüklendi. Kod sormayabilir normalde onu hatırlamıyorum ama bakiye yok diye hata...
  4. Matt Murdock

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

Maalesef utanmadan bir de reddetmişler itirazı. Şikayet var a yazdım gerekirse bunlar için tüketici hakem heyetine başvuracağım. 1100 TL'ye bunu satması daha da kötü. Bir de açıklarını yakaladım Yemeksepetinde foto koymuşlar ama fake foto kullanmışlar içinde dolu dolu fıstıklı bir foto var...
  5. Matt Murdock

Dostum senin gönderilerini inceledim. Bir çok mesajında konularda belirtilen şeylerde yaşadığın sorunları yoruma yazmışsın. Madem öyle konuyla alakalı sorununu yoruma yazamazsın. Sizi sayıyla mı verip sınıyorlar bu forumda? Hem forum kurallarıyla alakanız yok hem de gelip bir şeyler yazarak...
  6. Matt Murdock

Yardım CS2+birçok oyunda fazla gecikme yaşıyorum

Eco mod frekans düşürdüğü için gayet normal hocam. Performans istiyorsanız fan sesi duyulacak mecburen yoksa başka yolu yok. 1773021064 Laptop sandım ben bir de
  7. Matt Murdock

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless 13.865 TL

HS80 Max al keyfine bak ya bu fiyat nedir. O fiyata stüdyo kulaklığı + ses kartı alırsın.
  8. Matt Murdock

Öneri CS2'nin 3 Sorununa Kesin Çözüm: FPS Boost, Kırmızı Güven Faktörü ve AFK Botlar!🚀

Pro H610M-E anakart. Desteklemiyor galiba değil mi.
  9. Matt Murdock

Öneri CS2'nin 3 Sorununa Kesin Çözüm: FPS Boost, Kırmızı Güven Faktörü ve AFK Botlar!🚀

F işlemciler için de geçerli mi hocam. Direkt bu işlemci için bir video var mı? Hiç anlamıyorum çünkü.
  10. Matt Murdock

FPS boosttaki yorumlar pek doğru değil ama teşekkürler hocam. Güven faktörü de kesinlikle düzelmiyor. Övgü attırdım ana nafile. Oyun ve CS2 hesabım ayrı olduğu için o hesaptan da mecburen sadece CS2 oynuyorum ama 4k saat ve faceit 10 level. Elden ring, Last of us vs de var hesapta onları bitirip...
  11. Matt Murdock

Yarım kilosu 550 TL. Kupon kullandım kupon ile 410 TL'ye geldi zaten hocam. Meyve vardı bir de ekstra onu ekledim. Ben bir de onları aradım zorbaladım 2 saat gastronomi okuyorum nasıl yapılır göstereyim cart curt. Utanmadan içinde fıstık yok ona sadece toz atıyoruz dediler ki tozu bile yok...
  12. Matt Murdock

Dostum burası bir forum. Hem boş yorum yapıyorsun hem de niye boş yaptığını bilmiyorsun.
  13. Matt Murdock

Çok zekisin dostum. Talep açtım zaten ben onay sürecinde diyor 24 saat. Ben de bunu soruyorum ya zaten. Olumlu sonuçlanıyor mu diye soruyorum.
  14. Matt Murdock

Bu Trendyol Go ücret iadesi talebi olumlu sonuçlanıyor mu? Fıstıklı özel durüm baklava aldım, üzerine toz serpilmiş içi boş bir şey geldi ge tadı iğrenç ötesi. Güya fiyatı da 1kg normalde 1100 TL.
  15. Matt Murdock

Eyvallllahh baklava çektim
Geri