Matt Murdock isimli üyenin son içerikleri

1. Matt Murdock

🔥İndirim Getir Yemek Her Yerde Geçerli 500'e 200 TL İndirim

Dostum benim isersen 2000 tane al, kodların kullanımı 2500 ile sınırlı olduğu için kampanya bittikten sonra hiçbirini kullanamıyorsun.
  2. Matt Murdock

🔥İndirim Casio Saatlerde 1500/500 TL İndirim

İndirim ile daha pahalıya geliyor bazıları süper 🔥
  3. Matt Murdock

Yardım Wraith Ace Series Storm Mouse Pad Nasıl Yıkamam Gerekiyor ?

Toz deterjan yoksa şart değil. Arkasını sulayıp yapıştır banyo fayansına, şampuan dök her yere yay güzelce tırnağını geçirmeden parmak uçlarınla çok kirli olan yerleri hafifçe ov. Suyla durula at balkonda kurusun 2-3 saat. Sabah yapacaksan direkt olarak güneş ışığı almasın.
  4. Matt Murdock

Boş yapma dostum Hayatpay kodlarının kişi sınırı var, onlar dolduktan sonra indirim kullanılmıyor. Gelip buraya yalan yanlış şeyler yazma. Bir zeki kendini mi sanıyorsun :ROFLMAO:
  5. Matt Murdock

Güvercin eti mi 400 TL'ye 200 şer gram etli 2 hamburger nasıl geliyo
  6. Matt Murdock

🔥İndirim Ajazz Alux68 Full Cnc Alüminyum Manyetik Klavye - 3,149.90tl

Özellikle keycapsler için bu klavye şirketlerinde ya çok kötü olmuş diyen adam eksikliği var bence.
  7. Matt Murdock

🔥İndirim Migros 15-17 Temmuz Çikolata, Gofret ve Şekerlerde %70 İndirim

Dostum benim doğru düzgün yorum yapmışım içinde herhangi bir laf yok. Boş yapma.
  8. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! ❗Sınırsız❗Hayatpay Trendyolgo Yemek 800/400 Kupon

Kampanya sınırı dolduğu için bitti alamazsın daha
  9. Matt Murdock

Ne güzel Lindt varmış hocam sizin orada. Bir de buradakilere bakın.
  10. Matt Murdock

Çoğu kişi kaliteli çikolata yemeye alışık olmadığı için normal. Ellerinde bu yüzden kalıyor büyük ihtimal çünkü indirimdeki ürünlerin çoğu pahalı ürünler. Bazıları kötü elbette ama içlerinde güzel şeyler var. Lindt'i 75 TL'ye gidip kendin bile alamazsın büyük ihtimal. 1784223218...
  11. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! ❗Sınırsız❗Hayatpay Trendyolgo Yemek 800/400 Kupon

Ulan 30 dakika önce YS Pro'dan Burger King 600'e 300 indirim kullandım 1784133032 31.07 diyor tarih ama yine de dikkatli olun bir ara erkenden bitirmiştiler kupon kalmadı diye
  12. Matt Murdock

Bir Koblonun Yerini Unuttum Yardım Edin

Kablonun üzerinde beyaz bir yazı yok mu
  13. Matt Murdock

2.8 Milyon - 3 Milyon Arası Bütçeyle Superb mi E180 mi?

Audi A3, bulabilirsen A4 veya düşük km 2025 BMW 2 bulursun bu fiyatlara.
  14. Matt Murdock

Faceit Girince Sensim Ağırlaşıyor

Teknik olarak böyle bir sorunun olmaması gerek hocam psikolojik olmasın? 1783628900 Tek mantıklı cevap GHUB ile Anti-Cheat çakışması olabilir
  15. Matt Murdock

[Obscure Çeviri] Assassin's Creed Black Flag Resynced (2026) Türkçe Yama [Ücretsiz - El Çeviri]

Yetersiz ekip olursa yardım etmek isterdim fakat 30 tane AC oyunu yapıp, Black Flag gibi güzel bir oyunun Remake'inde bilet combat sistemini iyileştirmeyi beceremeyen firmanın oyunu için kıl kıpırdatılmaz açıkçası. Yine de son yıllara nazaran tek düzgün işleri.
Geri