Matt Murdock isimli üyenin son içerikleri

1. Matt Murdock

Yardım PC Havalı Gözükmüyor

Popüler kültür ne dostum kafan mı iyi senin ya saçma sapan ne varsa yazıyorsun konunun altına
  2. Matt Murdock

Gemini yapamadı dedim zaten. Renk setup'a göre uyarlayınca gayet iyi olur. Dünyada kare mousepad en popülerken nasıl kare mousepad daha kötü duruyor dediniz anlamadım ama neyse. Spirit of Aim de rakiplerine göre çok ucuz. Sattıkları fiyatta vergi yok o yüzden yurtdışı ile kıyaslayınca Wraith...
  3. Matt Murdock

Gemini otistik olduğundan şöyle bir şey yaptırabilidim ama ortalama böyle bir ortam düşünebilirsin. Masanın sol köşesine de güzel figür vs. koyulabilir. 1790509136 Deskmat kadar kötü duran bir şey yok. Kişisel görüş olabilir ama uzun olunca ekstra hava katmıyor. Tam aksine Wraith'de çok iyi...
  4. Matt Murdock

Uzun mousepad yerine normal bir güzel desenli mousepad al. Modemi yukarıdan indir. Gamepad için stand al. Masadaki ıvır zıvırları kaldır. Yukarı bölüme güzel bir figür alabilirsin veya legodan araba yapıp koyabilirsin vs. Bunların dışında setup iyi.
  5. Matt Murdock

iPhone 17 Taksitli Nereden Alınır

Ne alakası var hocam 2 kelimeyle bir şey anlatmak mümkün mü? Kitap bile yazılır
  6. Matt Murdock

iPhone kullananların çoğu kişi ekosistemden yararlanmıyor. Tamamiyle yararlanmak için ciddi bir para harcaman gerekiyor zaten. Bir teknolojiden yararlanmak için teknolojiden biraz da anlamak lazım. Pro Max ile gezen kadınların çoğusu daha kamera ayarlarından bile birhaber. Ha ekosistemden...
  7. Matt Murdock

Beyler sırf iPhone almak için bu kadar kasmayın. 17 kullanıyorum ben de aman aman bir esprisi yok. Samsung'un arayüzü kötü ama S26 Ultra kesinlikle üzmez. Normal şartlarda düz S26 bile 17'den daha pahalı olduğunu unutmayın.
  8. Matt Murdock

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Zaman kazanmasını niye bekledin ki? Hayır yani satıcıya yazmana da gerek yok. İade hakkını kendin isteyerek kullanıp paketleyeceksin, satana da bir şey demeyeceksin.
  9. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone Air 256 GB ₺88.999 TL

Aga telefondan siz ne yapıyorsunuz da daha az performanslı bir yanı var anlatabilir misin?
  10. Matt Murdock

1 yılda 80-90 a düşmemeli zaten o ayrı mesele de, süresi dolanı satmak çok zor. Hem yd hem süresi dolmuş oluyor hem de 2. el. En kötü kullanımı açılana kadar beklemen lazım. Böyle saçma sapan uğraşmak yerine gidin iPhone 17 almaya zorlayın kendinizi daha iyi. Hava atmak için çok gereksiz bir...
  11. Matt Murdock

Eldeki 17 pro maxi nasıl çıkaracaksın
  12. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Ben de düşünüyorum açıkçası böyle bir şey. Satıp S25- S26 Ultra mı alsam diyorum.
  13. Matt Murdock

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

Ben örnek verdim sadece yani değmez diye. Şunun için mental zorluk yaşamaya gerek yok.
  14. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Alın babayı 2 aydır aktif kullanıyorum, eksik olduğu tek bir yanı yok.
Geri