Matt Murdock isimli üyenin son içerikleri

1. Matt Murdock

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Airfryer'lar artık herkesin evinde olduğu için talep azaldı neredeyse o yüzden fiyatların düşmesi normal. Ayrıca çok da işlevsel bir ürün. Şu yorumu yapanlar sebep sonuç ilişkisi kurmayı bilmiyorlar, bomboş yorumlar. Kurduğu bu mantıkla kahve makineleri falan da düşmesi gerekirdi, tam aksine...
  2. Matt Murdock

🔥İndirim Kahve Dünyası 820 Gr Trüf Çikolata 690₺

Buz koymazlarsa erir haberiniz olsun
  3. Matt Murdock

🔥İndirim Black Myth: Wukong Steam %30 İndirim

2 sena oldu fazla değil. Milyon satan ve piyasada hala en iyi oyunlardan olan bir oyunu 15-20 dolara imkansız satmazlar.
  4. Matt Murdock

Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

Cupra Formentor al, çok daha yakışıklı bir araç fiyat bandındaki diğer araçlara göre. Biz de aynı bütçede T-Roc aldık yine değerlendirilebilir ama rakiplerine göre eksikleri var bence.
  5. Matt Murdock

🔥İndirim Roborock Q8 Max Pro Akıllı Robot Süpürge 12.399 TL

S8 Sonic var bizde, tavsiye ederim. Roborock güzel markadır. 1786360720 1+1 için fazlasıyla yeter bu.
  6. Matt Murdock

Yardım Connectgame'den Artisan Mousepad Alınır mı ?

Bu mousepad'i ben Fransa'ya 1800 TL'ye istettim, 5500 TL etmez. He çok iyi bir mousepad mi evet ama vermeyin bu paraları.
  7. Matt Murdock

Iphone 16’Dan S26 Geçilir mi?

16'dan 17'ye geçilir veya 18 beklenir.
  8. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Moneyler %50 Daha Değerli 1-2 Ağustos

Harcadıktan sonra gelsin zaten
  9. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Sanal Market 3 Al 2'si Money'e İade

Güzel fiyata geliyor. Şöyle bir 30 tane burn alasım geldi de mecbur migrosta kullanmak zorunlu olduğu için bozuyor işi.
  10. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Sanal Market 3 Al 2'si Money'e İade

Burn için de geçerliydi onlardan aldım ben de
  11. Matt Murdock

🔥İndirim Migros 3 Al 2 'si Money İade

Master Potato'lardan 3 tane farklı çeşit alınca da sayılıyor mu
  12. Matt Murdock

🔥İndirim Getir Yemek Her Yerde Geçerli 500'e 200 TL İndirim

Dostum benim isersen 2000 tane al, kodların kullanımı 2500 ile sınırlı olduğu için kampanya bittikten sonra hiçbirini kullanamıyorsun.
  13. Matt Murdock

🔥İndirim Casio Saatlerde 1500/500 TL İndirim

İndirim ile daha pahalıya geliyor bazıları süper 🔥
  14. Matt Murdock

Yardım Wraith Ace Series Storm Mouse Pad Nasıl Yıkamam Gerekiyor ?

Toz deterjan yoksa şart değil. Arkasını sulayıp yapıştır banyo fayansına, şampuan dök her yere yay güzelce tırnağını geçirmeden parmak uçlarınla çok kirli olan yerleri hafifçe ov. Suyla durula at balkonda kurusun 2-3 saat. Sabah yapacaksan direkt olarak güneş ışığı almasın.
  15. Matt Murdock

🔥İndirim Getir Yemek Her Yerde Geçerli 500'e 200 TL İndirim

Boş yapma dostum Hayatpay kodlarının kişi sınırı var, onlar dolduktan sonra indirim kullanılmıyor. Gelip buraya yalan yanlış şeyler yazma. Bir zeki kendini mi sanıyorsun :ROFLMAO:
Geri