Matt Murdock isimli üyenin son içerikleri

1. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Berbat bir gamepad almayı düşünmeyin
  2. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! 7GO BASINÇLI ARABA YIKAMA MAKİNESİ TRENDYOLDA 1.056 TL 3 TAKSİT

Hortumla yıkıyorum ben dışını. Köpüğü vs. falan her şeyi var zaten de bu öyle aman aman değiştirir mi bir şeyi? Kesinlikle al diyor musunuz.
  3. Matt Murdock

Yardım Atk Ghost Ultimate alınır mı ?

Hem Viper V3 Pro ile aynı tasarım hem de Karbon Fiber benim de ilgimi çekti o yüzden.
  4. Matt Murdock

🔥İndirim Bisküvi, Kek, Gofretlerde Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

Ne diyoooooooooooooo olllllllummmmmmmmmmmm domalan mantarı diyor ben yemem olum bunu
  5. Matt Murdock

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (Güncellendi: 26.03.2026)

Özel indirim verdiler ya. Aynı mouse'dan istemiyorum ben başka satın alayım deseydin.
  6. Matt Murdock

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (Güncellendi: 26.03.2026)

Başka bir mouse için kullanıp kullanamayacağını sorsaydın keşke
  7. Matt Murdock

Öneri Monitör tutacağı sizce böyle kullanılır mı?

Uzun zamandır monitör tutacağı istiyordum fakat gördüğünüz gibi masa arkası kapalı olduğu için çoğu forumda takılamaz gibi şeyler gördüm fakat masanın kablo deliğinden hem kabloları geçirip hem de sabitlemeyi bir şekilde başardım. Masa arkasını çıkartsaydın demeyin şu anlık depo veya koyacak yer...
  8. Matt Murdock

🔥İndirim Dominos Pizza bugüne özel %50 İndirim

XL sarımsaklı yapınca zaten normal fiyatı 510 yapıyor. Bu kadar pahalı değildi ki. 300 e gelmesi baya normal fiyat.
  9. Matt Murdock

IEM mi Arctis Nova Pro mu

Sıfır HS80 Max al daha mantıklı bu fiyata.
  10. Matt Murdock

Yardım Battlefield Serisinde hangisi hala oynanabilir ?

BF1 oynanır durumda BF V ise ona yakın oynanıyor. 2042 ise çöp ötesi neredeyse oynayan yok. Böyle giderse BF 6 da onun yolundan gidebilir. 1774106195 Tek sorun hile çok var
  11. Matt Murdock

RAZER RAPİD TRİGER VE SNAP TAP AYARI NASIL OLMALI ?

Snap Tap CS'de yasak açamazsın. Rapip Trigger ise yeni alışacaklar için 0.1 mm ideal. Hatta alışınca bile düşürmeye gerek yok. Zaten gördüğüm kadarıyla razer'da 0.1 altı yok ama çinli markalarda 0.01 de oluyor.
  12. Matt Murdock

Reeder'dan 1M₺'ye 333km Menzilli 180km/h Hıza Sahip Araç!

Giulietta alırım bu fiyata binerim yani hiç verilcek bir para değil ya çok araba var bu fiyata.
  13. Matt Murdock

Yardım Arkası kapalı masa için monitör tutucu nasıl takılır?

1 yıla taşınacağım max da o yüzden ya tek sebebim mousepadin bir kısmına monitör ayağı denk gelmesi
  14. Matt Murdock

Yardım Arkası kapalı masa için monitör tutucu nasıl takılır?

Yan kısımlar 1 parmak genişliğinde anca var. 1773595031 Oraya full araba figürü doldurmak gibi bir amacım var hocam
Geri