Dayı yani hiç bir şey vermeden niye beleş para alasınız zaten? 200-300 TL'ye en düşük oranla 1350 TL kazanıyorsunuz, şanslıysanız çok üstüne de çıkar. Ben banka bakiyesi verdiği dönemlerde tek puan ile 2 kez 500 TL çıkarmıştım. Çok mantıksız yorumlarınız.
600'e 300'lük indirim hafta boyunca devam ediyor. Beef'n Cheddar XL'ın yanlış fiyatlandırması bizim buradaki şubede hala aynı düzelmemiş. Bazı şubeler farkedip düzeltmiş olabilir.
Pro var mı hocam
1788346944
Halihazırda aşçı oluğum için otelde yemek yapmaktan bıktım maalesef. Eve gelip üzerine tüm gün yemek yaparak geçirmek istemiyorum. Maliyet işine girersek şov yaparım ama keyif almaya bakınca öyle olmuyor.
1788347010
Hiç olmadıysan ilk ay ücretsiz profile bak orada...
Yemeksepeti Arbys Beef'n Cheddar XL tekli satışta bug var normalde 535 TL iken 360 TL'ye girmişler. Jr. bile 365 TL. 2 tane ekleyince 720 TL oluyor. Üzerine bugün 600'e 300 Pro indirimi gelmiş. Yani 2 tanesi 420 TL'ye geliyor.
Yanında patates ve kola yok ama yapacak bir şey yok isteyen ekstra...
Bu varken 30k edecek ne yönü var acaba
https://www.blmuzik.com/audeze-maxwell-2-playstation-oyuncu-kulakligi?srsltid=AfmBOorUJn3aR2bdTVOwc42axG3YrMMQXOKD6bpLk9-aLkh7amgmaI_i
17 al geç. Boyut olarak güzel çok fazla büyük olması sıkıntı bence. Kamerası ortalama bir kullanıcı için bile fazlasıyla iyi. İşlemci performansı müthiş. Dinamik ada cart curt da var zaten.
1788086273
Biraz daha (+26 bin)
Dostum önce yazdığım şeyi düzgün oku öyle cevap ver. Kaç kişi çıkartıp 100 dolar verdi diye istatistik yok ortada. Her şey ortada, Türk milleti nerede beleş varsa oraya konuyor oyuna para falan harcamıyorlar. Tek bir oyun bile 60 dolardan başlarken kişi başına tutar 20 dolar gibi bir şey...
Rockstar saçma diller eklese okey dil konusuna katılıyorum fakat eklediği dillere bakınca Türkçe eklememesi çok normal. Bizim yarımız kadar nüfusu olan İtalya bile bizden neredeyse 4 kat fazla kazandırıyor. Türkiye'de kişi başı yıllık oyunlara verilen ücret 20 dolar iken İtalya'da 150 dolar...
Sorun başka bir telefona geçip geçmemen değil. Hat kapandığı zaman 2. telefona geçmek amele işi. Sırf iPhone kullanmak için böyle bir şey çekilmez. Diyelim ki hat kapandığında satacaksın e yine ya alan olmayacak ya da fiyatı gereksiz düşecek. 18'e geçmek için de elden çıkarman lazım. 50 bin...