Toz deterjan yoksa şart değil. Arkasını sulayıp yapıştır banyo fayansına, şampuan dök her yere yay güzelce tırnağını geçirmeden parmak uçlarınla çok kirli olan yerleri hafifçe ov. Suyla durula at balkonda kurusun 2-3 saat. Sabah yapacaksan direkt olarak güneş ışığı almasın.
Boş yapma dostum Hayatpay kodlarının kişi sınırı var, onlar dolduktan sonra indirim kullanılmıyor. Gelip buraya yalan yanlış şeyler yazma. Bir zeki kendini mi sanıyorsun :ROFLMAO:
Çoğu kişi kaliteli çikolata yemeye alışık olmadığı için normal. Ellerinde bu yüzden kalıyor büyük ihtimal çünkü indirimdeki ürünlerin çoğu pahalı ürünler. Bazıları kötü elbette ama içlerinde güzel şeyler var. Lindt'i 75 TL'ye gidip kendin bile alamazsın büyük ihtimal.
1784223218...
Ulan 30 dakika önce YS Pro'dan Burger King 600'e 300 indirim kullandım
1784133032
31.07 diyor tarih ama yine de dikkatli olun bir ara erkenden bitirmiştiler kupon kalmadı diye
Yetersiz ekip olursa yardım etmek isterdim fakat 30 tane AC oyunu yapıp, Black Flag gibi güzel bir oyunun Remake'inde bilet combat sistemini iyileştirmeyi beceremeyen firmanın oyunu için kıl kıpırdatılmaz açıkçası. Yine de son yıllara nazaran tek düzgün işleri.