Aradaki farka değsin istiyorsan stüdyo kulaklığı işine girmek daha mantıklı. HS80 Max'in fiyatı 8500 ve bence ve piyasadaki en underrated kulaklık. Diğerlerini bilmiyorum ama G Pro X2 ile kıyasladığımda bile HS80 Max bence daha iyi bir kulaklık. Ha tabi ki ben denediğimde HS80 Max 6 bin...
Bu ayarı kullanan tek bir esporcu olduğunu düşünmüyorum hocam koymama sebepleri bu. Zaten baktığım kadarıyla çok eski mouselarda var ve yeni mouselara neredeyse koymuyorlar. Büyük ihtimal tutmamış bir ayar çünkü mikro düzeltmeler refleks ve aim gelişmesi ile çok daha stabil hale gelen bir şey...
Aynen şu an en mantıklısı o duruyor. Üni okuyup aile evinde kaldığım için pek giderim yok şu an. 2 aylık maaşı direkt taksit yaparım dedim 17 alırsam ama cebime kalır en kötü.
Fotoğrafla aman aman işim yok ülkelere gidiyorum ara sıra oralarda çekiyorum tek o açıdan orta kalitede olması yeterli en iyisi olsun değil amacım. Performans olarak da oynadığım düşük oyunlar. Efootball oynuyorum bir onun için ultrada kaldırması yeterli. iPhone 13 vs kasıyor mesela. 120hz ekran...