mattred isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım NO SİGNAL vatan pc

boot ışıgı yanıyor anakartta
  2. M

Yardım NO SİGNAL vatan pc

Yeni aldığım vatan pc sistemini bağladım çalıştırdım no signal hatası alıyorum eksik bir şey mi var acaba ?
  3. M

Mert bayantemur monitör

mert bayantemur sisteminden satın aldım bütçe 4000 Tl nasıl bir monitör almalıyım ??
  4. M

Acer gaming aspire 13499 tl

Alınır mı indirimde şuan Acer Gaming Aspire 7 A715-42G AMD Ryzen 5 5500U 8GB 256GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QE5EY.00...
  5. M

Pc hocasi gg6 aldim iptal etmek istiyorum

o zaman gelince ben almıyorum iade edin demek yeterli mi?
  6. M

evet 09-18,00 açıkmış
  7. M

ssd konusunda haklısın canlı destek vs de yok maıl atıcaksın cevap vericek falan alıp uğraşıcaz bir ton iptal iade için
  8. M

https://www.gaming.gen.tr/urun/177933/vento-vg08fe-atx-1-adet-rgb-fan-temperli-cam-gaming-kasa/ 1 adet rgb diyor heralde 2 tane de normal var ürün acıklamasında 3 adet takılı yazıyor
  9. M

Alıcam ben ya 1655404603 Fanın açıklamasında 3 fanlı yazıyor
  10. M

Bende de aynı durum var paketlendi dıyor iptal edılmıyor galıba ama ürünler çok fazl düşmemiş gibi değişmis ama çokta kötü değil gibi
  11. M

Pc Hocasi Gg6 İntel

hadi ya
  12. M

Pc Hocasi Gg6 İntel

Son stok güncellemesinde kasa ve ssd değiştirip satışa sunulmuş kasanın tek fanlı olması sorgulattı bana yinede alınmaya değer mi acaba ?
  13. M

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

evet bende sonradan fark ettim ücret iademi veya videodakı ürünlerle gonderım sağlanmasını talep ettim
Geri