mavens8 isimli üyenin son içerikleri

1. M

50-55 bin TL hazır sistem önerisi

mantıklı fakat arada bir başka oyunlarda deniyorum oynamak istiyorum elimde bukadar para alabileceğimin en iyisini almak istiyorum hocam pişman olmayacağım sizce hangi sistem daha iyi? oyunlarda performans olarak
  2. M

neden 4070 superli sistem değil peki? nekadar fark var yani fps test siteleri ne kadar güvenilir veya mantıklı bilmem fakat bir bakayım dedim merak ettim daha düşük performans gösteriyor
  3. M

https://www.incehesap.com/gigabyte-c500-gb-c500p-st-panoramic-stealth-glass-usb-3-0-usb-c-atx-mid-tower-gaming-oyuncu-kasasi-fiyati-80103/ hocam şu tarz olur mu veya bu kasa olur mu direkt
  4. M

toplayabilirim ama nerde kurabilirim? anlayan pek çevrem yok kendimde yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
  5. M

daha sade bir kasa var mı acaba bu fiyatlara? çok bilmiyorum hangi parçalar uyar veya uymaz diye 😅
  6. M

teşekkürler genellikle fifa, f1, minecraft, valorant ve lol falan oynuyorum fakat açık dünya oyunları oynamak istiyorum ark, forest tarzı. hikayeli oyunlar oynamıyorum yani daha çok rekabetçi oyunlar diyebilirim 1744306372 hikayeli oyunlar oynamayı pek düşünmüyorum daha çok rekabetçi oyunlar...
  7. M

attığım sistemler alınmaz mı? ayrıca attığınız sitemde ne kadar fark var pişman olmayacağım bir sistem almak istiyorum veya hazır sistem yerine toplarsam daha mı iyi olur
  8. M

sadece oyun oynayacağım önemli olan oyun performansı aklımda şu sistemler var fakat pek bilgim olmadığı için bu konular hakkında size sormak istedim önerdiğiniz hazır sistem varsa önerirseniz güzel olur. şimdiden teşekkürler...
Geri