Arkadaşlar Asus rog Klavye satın aldım. klavyedeki yazılar ve switchteki ışık güney cephesinde. acaba ben bu klavyeye Pudding keycaps alsam tuşları tam aydınlatır mı? ışığın güney cephesinde olması sorun yaratır mı?
Bu özelliklere sahip bir klavye arayışındayım. Maksimum bütçem 5 bin tl. sıfır veya ikinci el farketmez. önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler.
TKL
Bilek destekli
Kablosuz
7 Ay önce tanesi 2.416 ya satılan ramden iki tane alsan 4832 TL yapıyormuş. şimdi aynı rami 13 e satıyorlar fiyat çok iyi diye kapış kapış gidiyor. aslında ram piyasası düşünce bu fiyatların da çok daha aşağısına alacağız. o zaman sistemi 128 gb yapacağım :D
Arkadaşlar Gerçekçi konuşmak gerekirse kimse malını piyasa fiyatının altından vermez. Ucuza almış olsa bile. Empati kuralım siz alsaydınız piyasa fiyatının altına satar mıydınız? ha çok uçuk fiyata satmaya çalışanlar var ona bir şey demiyorum adam mesela 2x16 rame 30k yazmış ütopik rakamlar bunlar.
Arkadaşlar bazı şeylere açıklık getirmek istiyorum. Vatan bilgisayar dediğiniz şirketten günlük 20 bin sipariş veriliyor. Milyonlarca dolar cirosu var. Bu ram fiyatlarının çoğu şişirme. Kim bilir firmalardan ne fiyata alıyorlardır. Bunu bilmiyoruz.