Dostum bu nasıl bir sistem böyle? Aşırı saçma birbiriyle alakasız parçalar ITX anakart MTX kasa sırf beyaz diye 9060xt sisteme 75bin neresinden tutsam elimde kalıyor. Ramlerin bu kadar pahalı olduğu bir dönemde 75.000TL'lik bütçeyi sırf beyaz olacak diye çar çur etmenin bir mantığı yok. Siyah ve...
bildiğin uçak kalkış sesi ya. fan eğrisinde derecelere göre kullanım oranları var onları düşürdüm. sorun çözüldü. aslında bir sorun değil aşırı güçlü fanlar ve doğal olarak ses yapıyor rpm hızını düşürmelisin
hocam troy apple yetkili satıcısı 2.000TL daha ucuza satıyor. hemde aynı taksit avantajı ile
https://www.trendyol.com/apple/13-macbook-air-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-8-core-gpu-16gb-256gb-ssd-gece-yarisi-p-904728371?boutiqueId=61&merchantId=107032&filterOverPriceListings=false&sav=true
Reverse fan estetik için değil fan yönü içindir. Kasanın alt tarafına reverse takman gerekiyor ki dışardan hava alsın. Reverse fan demek ters bıçaklı fan demek.
Şöyle ki önce gerekliliği belirle ki sonra biz sana öneride bulunalım.
Fiyat/Performans mı?
Kalite/Fiyat/Performans mı?
Arada dağlar kadar fark yok. Arctic kendini kanıtlamış bir marka. İşin sonunda ikisi de sıvı soğutma evet ama parça kalitesi pompa kalitesi hava basınç değerleri vs. vs...
Gerek var mı yok mu onu sen belirleyeceksin dostum. Ben kendim de kullanıyorum ve aşırı memnunum. Farklı konulara da yazdım burda sana da yazayım %10 - %20 kullanımda işlemci boşta 40 derece oyuna giriyorum 57 derece 60 derece. Dikkat et sadece %10-%20 arası kullanımdayken bu şekilde.
1766661521...