Maxima isimli üyenin son içerikleri

1. Maxima

Aras kargo monitör kargosu için iyi mi

Benim tez 2 dakikada çürüdü desenize. :D
  2. Maxima

Keşke tam tersi olsaymış :D Hangi kargo şirketi olursa olsun işin sonunda işini iyi/kötü yapan kargocuya kalıyorsunuz. Arasmış DHLmiş Kolay Gelsinmiş kargocu kargoyu kamyonun damperine fırlattıktan sonra hepsi aynı terane. Biraz da şans işi. 1762778251 Satıcı Amazon'un direkt kendisi ise Kolay...
  3. Maxima

Kolay gelsin kargo şirketi ile defalarca çalışmışlığım oldu. 1 kere bile üzmediler. TR kargo firmaları arasından en iyisi olduklarını düşünüyorum açık ara fark ile. (Kendileri Ekol Lojistik'in alt kuruluşları)
  4. Maxima

Yardım Valorant Oynarken Grafik Kartı Hatası

Evet hocam güncel, sorunu çözer belki diye temiz windows kurulumu yapıp güncel driver denedim, internette sorunsuz çalıştığı idda edilen eski bir driver da denedim fakat hepsinde aynı sorunu yaşıyorum.
  5. Maxima

Yardım Valorant Oynarken Grafik Kartı Hatası

Merhaba millet, elimde RX 580 8 GB olan bir kasa var, gayet akıcı bir şekilde valorantı kaldırıyordu uzun süreden beri. Geçtiğimiz 1-2 ay içerisinde durup dururken ekran kartı hatası almaya başladım oyunu açarken. Hatayı geçip oyunu açabiliyorum fakat oyun içerisinde görüntü bozulmaları...
  6. Maxima

Zam kapıya dayandı mı ?

Hocam bilmediğimden soruyorum, akakce üzerinden parçalara tek tek baktım daha kasa ve m2 ssd eklemeden 40k oldu nasıl 38k fazla oluyor bu sistem için
  7. Maxima

Öneri Mesh Sistem Wi-Fi Güçlendirici Önerisi

Teşekkür ederim hocam
  8. Maxima

Hocam az önce powerline dediğin olaya çok kısa bir baktım fakat anlamadığım bir şey var. Bu powerline adaptörler kablosuz ağ ile mi internetimi dağıtıyor yoksa yine bir ethernet girişi gerekli mi?
  9. Maxima

1 ay önce beraberinde getireceği sorundan habersiz dubleks bir eve taşındım. İşim gereği üst katta küçük bir odada bilgisayarım kurulu, haliyle modem de orada (kablolu internet elzem). Bundan dolayı evin hiçbir yerinde internet çekmiyor. Biraz araştırdım Mesh sistemli wifi güçlendiricilerin...
  10. Maxima

Yardım Evimdeki Ölü Bölgeleri Nasıl Canlandırabilirim

Superonline Fiber 1000
  11. Maxima

Peki sizce hangi modeli almalıyım bütçe olarak 2-2.5 k nın üstüne çıkmak çok istemiyorum
  12. Maxima

Router çok olası değil, 2li mesh sistemin 2li olmasının sebebi nedir tam olarak tek 1 tane yetmiyor mu?
  13. Maxima

Arkadaşlar selamlar, yeni dubleks bir eve taşındım. Modemi üst kata çektirdim fakat alt katta internet çekmiyor ya da belirli bölgelerde çok az çekiyor. Küçük bir araştırma yaptım Mesh sistemli Wi-Fi güçlendiriciler işimi görürmüş bu bilgiyi edindim. 2 farklı model buldum sizce hangisi işimi...
  14. Maxima

Çözüldü✓ Arctis Nova 7 Aldım Kullanamıyorum

Dongle ile eşleşmemiş kulaklık sorun ondanmış 1729727431 Çözdüm hocam sağol
  15. Maxima

Çözüldü✓ Arctis Nova 7 Aldım Kullanamıyorum

Hocam sanırım problemi çözdüm fakat bir sorum daha var ben konuşurken sürekli kendi sesimi duymak zorunda mıyım?
Geri