MaximeZockt isimli üyenin son içerikleri

1. M

g1 sistemim var ama videodaki fpsi vermiyor

tabikide onu unutmadım değiştirdim bıosdan ama sistemi aldığımdan beri gerçekten böyle rainbow testinde bile düşük fps aldım full ayarda kasmalar bile oldu evet haklısınız birsürü güncellme aldı ama ben bilgisayar okuyorum zaten herşeye baktım sonuç böyle isterseniz discord üzerinden size yayın...
  2. M

itopyadan gidip birebir kendim aldım bende donanım arşivini bayadır takip ettiğim için tavsiyesini uygun buldum ve aldım sonuc 1590967221 1590967283 fps değerleri bir yükseliyor bir düşüyor aşırı hızlı hemde donanım arşivi kanalının videosundaki ayarlarla birebir aynısıdır
  3. M

tamam 5-10 dk içinde ssleri atıyorum buraya, beklersen sevinirim.
  4. M

oyun içi fps değerlerini gösteren bir ayar var zaten sadece sizden merak ettiğim şey, bu sorunu nasıl çözeceğim o, bende biliyorum durumun bu kadar saçma bir şekilde garip olmasını videoda adam 250 alıyor ben 130 o ultrada ben en düşükte sadece buna yardımcı olursanız sevinirim odak noktası...
  5. M

bakın eve geldi bilgisayar her şey kuruldu csde kanaldaki videoda ultra ayarda csgo 250 maxı görüyor ben evde bilgisayarda csde en düşük ayarda 130 zor görüyorum
  6. M

aldığımda itopyayı aradım kaç sefer ve bana bir sorun olmaycağını söyleyip durdular 5-10 kere falan böyle dediler bende bu forumu daha bugün görüyorum donanım arşivi önerisi üzerine aldım bir sürü sorun çıktı hatta geçen ay harddiskim yandı garantiye yollamak zorunda kaldım
  7. M

görmüyor musun en başında yazmışım orda aldığımdan beri diye
  8. M

aldığımdan beri örnek verilebilecek oyun csgo videoda 250 fps görüyor yüksek ayarlarda ben csyi hep düşük ayarlarda oynarım en düşükte alışkanlık ama fps değerlerim 130 oluyo max bu sistem normal şartlarda 300fps görmesi lazım düşük ayarlarda
  9. M

Asus PRIME B350M-K AMD Ryzen R3 2200G ADATA 8GB XPG DDR4 3000Mhz ASUS STRIX GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB Seagate 3.5" 1TB Barracuda Corsair SPEC-04 Temperli Xigmatek X-Calibre 500W 80+ 1590963416 donanım arşivi g1 sistemi
  10. M

Donanım arşivi g1 sistem aldım yaklaşık 2 yıl önce sistemi aldığım günden beri bu zamana kadar videoda gösterilen fps değerleriyle benim fps değerlerim arasında dağlar kadar fark var birisi yardımcı olabilir mi?
Geri