"Merhaba Arkadaşlar, Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum ve sistemim orijinaldir. Tüm güncellemeleri de yaptım. Ekran kartım ASUS RTX 3060 modelidir ve bir hata ile karşılaşıyorum. Hatanın neden kaynaklandığını bilen biri var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim."
Video linki :
Aynen İQ testi olsaydı, senin gibiler, bu forumda olmazdı. Ayrıca Benim postları sildirmekte ne oluyor. IQ Meselesi bu demek. İyi Forumlar,
Technopat nick Maximilian Sizden bu şekilde devam edin
Aynen Senin için çok iyi olurdu. İQ testi olsaydı, bu forumda senin gibi boş insanlar olmazdı. Cevap vermek zaman israfı, genelde İQ seviyesi düşük insanlar, başkalarının İQ seviyesini sorgular. Doğrular o kadar acı mı geldi. Üzüldün mü? git kumda oyna.
Bu forumda da çok boş konu açan ve çok boş post kasan insan var bu gerçeği göz önüne almak lazım 4 ayda 20k post kasmış bir insanın sana yardım kalitesi ne olur muamma. Bu konuda o kadar boş ki.....
Hayır onu geçtim, vergiyi eleştirirsin ama Ayasofyanın İbadete açılmasından rahatsızlık duymaları neden? Bunlar dünkü çocuk, her şey hazır önlerine geliyor, sosyal medyadaki abileri ne yazarsa o, araştırma hiç yok.