Teknosa'dan bir laptop beğendim. Ürünün satıcısı Gpn Teknoloji fiyatı 45bin tl fakat diğer bütün satıcılarda 4 ayrı satıcı var hepsinde fiyat 56bin tl aradaki fark çok fazla internette kötü yorum çok fazla okudum. Daha önce buradan alışveriş yapan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Philips 22IV monitör kullanıyordum bi arıza yüzünden idarelik bir monitör taktım. Eski monitörümden daha ufak. Monitör küçük ama bütün uygulamalar büyük gözüküyor. Youtube anasayfasına bile 2 tane video sığıyor her satıra nasıl düzeltebilirim.
2 gün iPhone 15 satın aldım biliyorsunuz telefonun her bir parçası çok değerli. Kaliteli bir lens koruyucuya ve MagSafe destekli şeffaf bir kılıfa ihtiyacım var. Lens koruyucu için 600-700 TL bütçem var kamera kalitesini azaltsın istemiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
1300 TL'ye kadar bütçem var bilgisayarımda neredeyse hiç oyun oynamıyorum daha çok müzik ve video. Rampage, Gamepower gibi markaları kullanmak istemiyorum. Bu fiyat bandında ne önerebilirsiniz?
Instagram hesabım bugün yaklaşık 3 kere kendi kendine çıkış yaptı. Hesabım sadece bilgisayarımda ve telefonumda açıkti. 2. kez olduktan sonra bilgisayardan hesabı açmadım problem oradadır diye fakat yine aynısı oldu. Şifreyi de değiştirdim. Giriş hareketlerinde de bir şey gözükmüyor. Sebebini...
Opera GX kullanıcısıyım dalgınlığıma gelen bir olay sonucu bir sitenin bildirim göndermesine izin verdim. Sağ altta sık sık +18 bildirimler geliyor nasıl kapatabilirim?
Instagramı normal bir şekilde kullanırken gönderi beğenince geri çektiğini gördüm. Birini takipten çıkıp tekrar takip etmek istediğimde de takip etmedi muhtemelen spam yedim. Spam yediysem nasıl düzeltirim? Neden spam yediğimi nasıl öğrenebilirim?