• MAYNAQq
      MAYNAQq, Zen 4 işlemci Zen 5 anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kusura bakmayın hocam. İşlemci ve anakart bakarken zen ayrımına takıldım fazla bilgi sahibi olamdığım için sormak istedim.
    • MAYNAQq
      Evet iyice karıştı :D
    • MAYNAQq
      İnternette, forumlarda veya incelemelerde böyle bir ibare göremedim. Siz nereden biliyorsanız bana da yardımcı olur musunuz?
    • MAYNAQq
      MAYNAQq, AMD Ryzen 9 9950x için soğutma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam fiyatta 4000 TL'ye kadar çıksam performanslı bir 360 mm sıvı soğutucu bulabilir miyim? Yoksa gereksiz mi olur?
    • MAYNAQq
      Videoyu izledim şimdi, üst düzey işlemciler için 360 mm sıvı soğutma bile yeri geliyor zor soğutuyor deniliyor. Sizce bu düzey bir işlemci için sıvı...
    • MAYNAQq
      MAYNAQq, Anakart kategorisinde Zen 4 işlemci Zen 5 anakart başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar iyi günler ve iyi forumlar dilerim. Zen 4 mimariye sahip olan işlemci Zen 5 mimarili anakarta takılır mı?
    • MAYNAQq
      Hocam kime danışsam sıvı soğutma olmadan soğutamazsın gibi cevaplar verdiler. Bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için bilgi kirliliği içinde boğulmak...
    • MAYNAQq
      MAYNAQq, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde AMD Ryzen 9 9950x için soğutma başlıklı bir konu açtı.
      Herkese iyi günler ve forumlar dilerim. AMD Ryzen 9950x için kule tipi veya sıvı soğutmalı bir soğutucu önerir misiniz? Soğutucu konusunda fiyat olarak...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,655
Üyeler
165,560
Son üye