Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S wireless ürünlerine sahibim ve bu kulaklığı alanların yapacağı gibi cs2 gibi bir fps oyunu oynuyorum yani önceliğim ses kasmak. İki...
Bu fiyata çok güzel sistem diğer sitelerden fiyat araştırması yaptım 120k fiyata böyle bir sistem bulamadım. 9 taksit de cabası. Cl değeri biraz yüksek ama fark etmezsiniz bence.
Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3 kulağı zaten tam sarmıyor kulak memesi altında boşluk kalıyor kafada emanet gibi duruyor incelemelerde de buna değiniyorlar.
Hocam trendyol, hb gibi pazaryerlerine girin zaten orada da görürsünüz dongle şikayetlerini illa ki denk gelirsiniz ya da google a fuxi h3 dongle yazın. 2 sene içerisinde bozulma ihtimali çok yüksek sonra servis ile uğraşırsınız o sebeple önermem. Tekrar 1000 tl e kulaklık alacak olsam yapacağım...
Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan evde boş boş duruyor. Öyle kumaş pedlere sahip olmasına hafif olmasına falan kanmayın cloud 3 s 340 gr ve bunla daha rahat ediyorum. Her şey...
2024 den beri ayar olmuştum geliştirici seçeneğinin kapalı olmasına meğer sebebi dts miş. Dediğiniz ayarları yapınca halloldu. Şuan kulaklığı eq suz kullanıyorum loudness equalization açtım ve bit hızını maksimuma çektim harici bir ayar yapmadım.
Beyler direkt yapışım derim bu fiyata böyle bir kulaklık bulamazsınız incelemelerini izleyin yapı kalitesi olarak rakipsiz!. Ses kasma konusunda iddialı mikrofonu da iyi daha ne olsun. Bataryası da gerçekten 120 saat gidiyor bende cloud 2 core var şarjı gerçekten 80 saat gidiyor kaç kez test...
Kesinlikle yavaşlatıyor size katılıyorum. Telefonla bağlanıyorum problem yok ama goodbyedpi yüklü bilgisayarımda siteler inanılmaz yavaş açılıyor youtube, facebook gibi siteler. Hatta bazen hiç açılmıyorlar superonline'ı bile aradım bu sebeple. Sonra sorunun goodbyedpi dan olabileceğini düşündüm...
Klasse gear pro 60x120 aldım bütün masamı kaplıyor. Mouse'um tuf m3 ucuz bir mouse olmasına rağmen optiğin okumaması gibi şikayetim yok. Tavsiye ederim ama kalitesi müthiş değil standart kalite diyebilirim daha önce a4 tech bloody mousepad kullanıyordum o 4mm kalınlığa sahipti ve 6-7 sene kadar...
İlginç. Ben eq olmadan bile ses kasabiliyorum. Bir de dolby access indirip şu ayarı yapın volume leveler'ı açtığınızda kulaklığın kaderi değişiyor. https://apps.microsoft.com/detail/9n0866fs04w8?hl=tr-TR&gl=TR Surround virtualizer'ı da açarak deneyebilirsiniz onu daha denemedim. Volume leveler'i...
Hocam ngenuity çok kötü bir yazılım. Eq ayarları bende çalışmıyor bile. Steelseries sonar uygulamasını her kulaklıkla kullanabilirsiniz. Ben kullanmasam zaten kullanın demem. Valorant-pubg-cs2-lol-cod gibi bir sürü oyunun hazır eq ayarı uygulamanın içinde var. Siz sadece oynamak istediğiniz...