Bizim ülkede fiyatlarda düşüş yok ama yurtdışında düşmeye başlamış almayın beyler daha da düşsün eski fiyatlara dönene kadar almayın eğer çok acil değilse bekleyin. Şuanda en f/p pc'i bile alsanız ram ve ssd krizi yüzünden satarken zarar edeceksiniz.
Gayet iyi 3 çeşitten de söyledim tadı şubeden şubeye değişebilir bir de yanında 1 litrelik cola ve bol miktarda ketçap mayonez göndermişler. Mahallemdeki dominostan daha iyi.
5 e falan çok rahat satardınız aslında tabii değer mi orasını bilemem. C2 core u 3 e okuttum mesela 2 hafta içerisinde hyperx ürünlerinin piyasası var elde kalmıyor.
4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.
Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S wireless ürünlerine sahibim ve bu kulaklığı alanların yapacağı gibi cs2 gibi bir fps oyunu oynuyorum yani önceliğim ses kasmak. İki...
Bu fiyata çok güzel sistem diğer sitelerden fiyat araştırması yaptım 120k fiyata böyle bir sistem bulamadım. 9 taksit de cabası. Cl değeri biraz yüksek ama fark etmezsiniz bence.
Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3 kulağı zaten tam sarmıyor kulak memesi altında boşluk kalıyor kafada emanet gibi duruyor incelemelerde de buna değiniyorlar.
Hocam trendyol, hb gibi pazaryerlerine girin zaten orada da görürsünüz dongle şikayetlerini illa ki denk gelirsiniz ya da google a fuxi h3 dongle yazın. 2 sene içerisinde bozulma ihtimali çok yüksek sonra servis ile uğraşırsınız o sebeple önermem. Tekrar 1000 tl e kulaklık alacak olsam yapacağım...
Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan evde boş boş duruyor. Öyle kumaş pedlere sahip olmasına hafif olmasına falan kanmayın cloud 3 s 340 gr ve bunla daha rahat ediyorum. Her şey...