MAYNR isimli üyenin son içerikleri

1. M

5070TI + 7500x3D + 1x32gb ddr5 + 1tb ssd

Geçtiğimiz günlerde 7800x3d+5070ti satıyorlardı aynı paraya üstelik 5 vade farksız taksitle.
  2. M

🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Askerdeyken fiyatı uygun diye bunu aldım ama önermem gillette nin 3 bıçaklısına rakip olabilir anca.
  3. M

32 GB CL30 Ram + NZXT Kraken Elite Paketi 25.000 TL

Elinde idare edecek sistemi olmayan mecbur alacak ama idare edebilecek durumda olanlar almamalı bence.
  4. M

32 GB CL30 Ram + NZXT Kraken Elite Paketi 25.000 TL

Bizim ülkede fiyatlarda düşüş yok ama yurtdışında düşmeye başlamış almayın beyler daha da düşsün eski fiyatlara dönene kadar almayın eğer çok acil değilse bekleyin. Şuanda en f/p pc'i bile alsanız ram ve ssd krizi yüzünden satarken zarar edeceksiniz.
  5. M

🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

Çok iyi fiyat ramin 32 gb olduğunu göz önünde bulundurun bence ihtiyacı olan kaçırmasın. Vade farksız taksit seçeneği de var bazı bankalara.
  6. M

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Gayet iyi 3 çeşitten de söyledim tadı şubeden şubeye değişebilir bir de yanında 1 litrelik cola ve bol miktarda ketçap mayonez göndermişler. Mahallemdeki dominostan daha iyi.
  7. M

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Yarın kampanya bitmezse söylicem 500 tl üstüne 200 tl kupon veriyor tanesi 125 e geliyor bedava.
  8. M

🔥İndirim HYPERX Cloud III S 5700 TL

5 e falan çok rahat satardınız aslında tabii değer mi orasını bilemem. C2 core u 3 e okuttum mesela 2 hafta içerisinde hyperx ürünlerinin piyasası var elde kalmıyor.
  9. M

Yani 350-400 tl verip kumaş pad alabilirsiniz bence dert değil.
  10. M

4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.
  11. M

HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S wireless ürünlerine sahibim ve bu kulaklığı alanların yapacağı gibi cs2 gibi bir fps oyunu oynuyorum yani önceliğim ses kasmak. İki...
  12. M

Game Garaj Titan S10 alınır mı?

Bu fiyata çok güzel sistem diğer sitelerden fiyat araştırması yaptım 120k fiyata böyle bir sistem bulamadım. 9 taksit de cabası. Cl değeri biraz yüksek ama fark etmezsiniz bence.
  13. M

Çözüldü✓ Havit Fuxi H-3 alınır mı?

Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3 kulağı zaten tam sarmıyor kulak memesi altında boşluk kalıyor kafada emanet gibi duruyor incelemelerde de buna değiniyorlar.
  14. M

Hocam trendyol, hb gibi pazaryerlerine girin zaten orada da görürsünüz dongle şikayetlerini illa ki denk gelirsiniz ya da google a fuxi h3 dongle yazın. 2 sene içerisinde bozulma ihtimali çok yüksek sonra servis ile uğraşırsınız o sebeple önermem. Tekrar 1000 tl e kulaklık alacak olsam yapacağım...
  15. M

Alınmaz konu kilit. Bu paralara kablosuz alınmaz usb girişli bir kablosuz kulaklık alın. Fuxi h3 ü alıp deneyimlemiş servisiyle cebelleşmiş biriyim. Şuan evde boş boş duruyor. Öyle kumaş pedlere sahip olmasına hafif olmasına falan kanmayın cloud 3 s 340 gr ve bunla daha rahat ediyorum. Her şey...
Geri