İkisi arasında kaldım lütfen g29 al demeyin o bütçeye çıkamam maleseff rowdy modelinde iki tip vites var ve ikiside geliyor sıfır almak istediğim içinde bu iki model aklıma yattı sizce hangisini almalıyım yada aynı fiyatlarda rakip var mıdır?
yani kurduğum oyuna ekleyemiyorum setupu açınca ekliyorum değil mi
1753311553
ve diğer bir soru bu setup dosyasının olduğu klasördeki fg dosyalarını silsem bir şey olur mu fazla yer kaplıyorlarda
normale o oyuna sahibim ama internet olmayan bir yere gidiceğimden korsan indiriceğim fitgirlden kuruyorum dosyaları bu bonuslar nasıl kuruluyor bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Bugün aldığım bileşenleri kurduğum için çok bilmediğim bir işe kalkıştım. PC'yi kurdum ama ekran kartı çalışmıyor sorunun kartta olduğunu düşünmüyorum ama sanırım kurduğum kabloları yanlış bağladım. Kart dışında her şey çalışıyor ve görüntü vermiyor birkaç Molex'i nereye bağlıyacağımı bilemedim...
Arkadaşlar ben yeni psu aldım fsp hyper pro 650w olan modeli acaba asrock rx6750xt ve ryzen 5 5600g sıkıntı çıkartır mı yoksa düzgünce çalışır mı lütfen bilen arkadaşlar söyleyebilir mi?
Evet hocam niyetim o ama face grupları bile çok tekelleşmiş pazarlığın p si bile geçmiyor ondan ayda yılda bir düşenleride geçtim sanırım 2070 s normale hayalimdi. ama yaşından dolayı bir çoğunda ya cw ya tek fanı yok gibi sorunlar mevcut aslında o insanlar yine uygun yazıyor piyasası 7 8 ken 6...
Xt bulamam hocam ama normal serisinden arada bir denk geliyor tek sıkıntı kapora verirken insan bir şüphe duyuyor yoksa 6700 ve 3070 bulduğum oldu 3070 in 2 ay mining geçmişi olduğu için vazgeçtim.
Başka forumlara açtım ama burayada açmazsam olmaz aklımdaki kartlar rtx 2070 Süper rx 5700xt gibi kartlar tabi yeni nesillerde varda onları çok şansa bağlı bulabilirim. yinede katayım rx 6600xt gibi kartlarda var sizce ne almalıyım rx 6700 bulana kadar beklemeli miyim? Aslında çok vaktim yok...
Teşekkürler normale 6600xt almak istiyordum hep ama nedense şuan 2070 veya kelepir 2070s almak istiyorum bu nedenle zaten yenilemem gereken psu yu yenilesem çokta sıkıntı çekmem gibi
Çok fazla 6k altına bulamadım ama tekrar detaylı bakarım tabii ki özür dilerim ben 6700 serisine bakmışım şuan 6k bandına olanlar var rtx 2070 süperle arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum performans olarakta
1743124184
Fsp hyper pro 650w modelini alsam tüm sorunumu bitirmiş olurum sanıyorum...
Bazı yerlerde okuduğumda sadece 8 pin takınca yeterli olan kartlar varmış ama ben rtx2070 in bu şekilde yapılıp yapılmadığını bilmiyorum
1743117373
Çok pahalılar genelde ben 6 bin liradan daha az verip alma şansımı kullanıyorum eskide olsa yoksa onları almayı bende biliyorum dostum
Pekte kaliteli değil şuan evimde değilim ondan bakamıyorum markasına şuan ekran kartını almak daha mantıklı geldi ama 2070 e 500 w yetiyorsa ona uygun bir şey alabilirim
1743117042
İncehesabın apu sisteminde kullandığı 600w olan psu çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum