MazaTR isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mavi Ekran RTX 4050 laptopta "Your device ran into a problem needs to restart" hatası

Reis senin flash bellekten olabilir 2.1 TB olarak da gözüküyor boyutu çok yüksek. 8 GB lik falan yok mu?
  2. M

Mavi Ekran RTX 4050 laptopta "Your device ran into a problem needs to restart" hatası

Birde Rufus ta dosya sistemi bölümünü FAT32 olarak yazdırıp deneyebilirsin son yöntem olarak.
  3. M

Windows kurulumu ile ilgili lutfen yardim edin

Windows'un kendi orijinal programı media creation tool tek onu indirsen flash belleği seçsen kendi kurar. Rufus ayrı program o da kolayda bence diğerini kullan. 1725992826 Bu video yardımcı olur.
  4. M

Tek ürün anahtarı isterse İnternet'e bakar bir tanesini yazarsın geçici olarak çalışıyor kurarken.
  5. M

Yok sıkıntı olmaz. Bence Windows media creation toolla flash belleğe yazdır Windows'u daha kolay https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2156295 .
  6. M

Doğru gibi duruyor bios'da gözükmüyor mu?
  7. M

Flash belleğe windows'u uefi ve ntfs olarak yazdırdınız mi?
Geri