Tamamen sana kalmış 7700 ile 7700x ama 7600 ze girme fark yok demissin ama var bendeki sistemle aynısının 7600 züylede deneme yaptık 10 fps fark koyuyor ortaya.
S22 ultranın demosu gelmişti standa açıcaktık arkadaş lan bundan ses geliyor dedi sallıyoz harbi ses var ama digerlerine göre cok var. Samsung bölge müdürünü aradık bu sıkıntılımı diye yok hepsinde var demişti. Dediğin gibi kameradan kaynaklı ois ile alakalıymış
Hacı cok cok pahalı işlemci cok fazla işlemci kıs ekran kartına yatır @Kürşat Kütükçü dediği gibi en az 4070 hatta 4070 ti. 4060 cok cok basit kalır bu sisteme
O acıklama tüm ürünlerde yazıyor genel bi açıklama kimi mağaza onu yazar kimi mağaza outlete atarken yazmaz haa sana gelen ürün şansına bende outlette olan ürün var tuşları olmayan klavye bu servise gitmez tabi direk outlete atılır. Düzgün ürün outlete atılmaz bunu bil yani. Haa alınır mı diye...
Yoo öyle bişey demedim açıklamada sana iade hakkın var diyor aldın beğenmedin iade et ve al alma sana kalmış dedim. Eğer dediğin gibi olsaydı personel ürünü açar outlete atar ürünü alırdı
Ama kalite dersen gözü kapalı huawei ben mediamarkta çalısıyorum bilgisayar bölümünde ikisi arasında kalana direk huawei derim
1704193514
Lenovo evo islemci bide 4800 mhz ram var bunuda göz önünde bulundurabilirsin