Bence on numara ürün. Örneğin belirli porsiyonda köfte, patates vb. şeyler yaparken fırında önce ısınma süresi vs. derken uzunca beklemek yerine airfryerde kısa sürede işinizi hallediyorsunuz. Donmuş hazır patatesi 16-17 dk.(195 derece), 30 g halinde köfteyi 205 derecede 7 dakika civarında...
Üçkağıtçılar bir Airfryer rağbeti olunca uçurdular fiyatları. Şimdi satışlar eskisi gibi olmayınca mecbur indiriyorlar. 1 yıl önce 5750 TL olan cihaz bu sıralar 3 küsüre satılıyor.
aynen onun da o kadar etki edeceğini sanmıyorum olmasa da ssd'den yana sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. onun dışında dediğim gibi belirgin fark bana göre sadece harici aydınlatma olup olmaması.
Bütçen yeterliyse 2257 olanı al derim. Diğerinde harici aydınlatma yok belirgin farkı o. yanlış olmasın eğer ek olarak bir argb kontrolcü almazsan aydınlatma kullanamazsın diye biliyorum.
İşlemcin neydi?
Patriot 6000mhz cl30 2x16 32 gb ram: 3700 TL
Colorful b650m v15 wifi anakart: 5079 TL
Ryzen 7 9700x işlemci: 12400 TL
Vento 650w 80+ kasa: 3447 TL (bütçeyi biraz daha arttırıp daha güzel bir model ekleyebilirsin)
Kioxia Exceria Plus 1 tb ssd: 2239 TL (bu fiyata bir de Kingston'un var bu modelin...
2 kg Çaykur Altınbaş çay aldım. 1 kilosu 150 TL'ye denk gelmiş oldu. Şöyle bir bilgi vereyim kampanya hakkında. Numara olmadan farklı e-postalarla birden çok hesap açıp kullanabilirsiniz. Ancak aynı kart numarası ile kullanamazsınız, uyarı veriyor. Sanal kart oluşturup kullanmayı denemedim...