Ayin 6 sinda siperis vermistim 10 is gunu gecmesine ragmen gelmedi Bende ankarada bakanlikta calistigim icin sogutozu magazasjna gidip montajsiz bir sekilde bilesenlerimi aldim bir bilgisayarcida yaptircam montaji
Bu sistemi alanlar daha bekler bn diyim
Butun sistemler duruyor kargolanmaya...
Arkadaslar Ankarada yasadigim icin sistemi gidip aldım Montajsiz bi sekilde
Montaini bir bilgisayarcida yaptircam
ayni sistemden alan varsa daha çok bekler diyim Helsi duruyor oldugu yerde Kargolanmaya haziri birak montaji yapilmamis bile
6 temmuzda Versim bende i5 12400f rtx4060 asus beyaz i Hala Sistem montaj asamasinda dio haftaya Kesin bekliyorum 10 iş gunu olcak yarinla beraber diger hafta bizahmet gondersin bide ankarada yaşıyorum amq
Hayır Verilmedi sistem montaj asamasinda yazıyor
M.hizmetleri ve vatanin sitesindeki canli destek en kisa sürede kargo planlanmasi yapilmistir diyor ve magaza yogunlugu felan dio
İns Bu Haftaici Kargoya verilir
Pc alirken 7.8 is gununde kargoya verilir yaziyor
Carsamba 8 is gunu olucak en kotu persembe verse haftasonuna gelir
Butun ekipman monitör herseyi aldik sistemi beklioz haftasonlari boş geçiyor haftaici calisioz
1721047093
Simdi Bidaha Musteri Hizmetlerini...
Perşembe günü Aradım 8 iş günü Suresi var felan dediler
Carsamba Günü Tam 8 is gunu oluyor
Persembeye kadar kargoya verilmesse gene obur haftaya kalicak ilk ay odemesi geldi daha kurup bakamadik bile
Arkadaslar 06.07.2024 tarihinde yani geçen cumartesi Vatandan
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-dual-rtx4060-white-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Üstünden 10 gün geçti 6 iş günü geçti hala montaj aşamasında sizce ne zamana gelir ?
Ayni sistemi alip bekleyen...
Bro Cumatesi Günü Aldim
Pazar montaj asamasina Geldi
Suan persembe hala ayni şekilde
Haftaya Sali veya Carsamba Gunu Bekliyorum Kargoya verilmesini Vatan Yavas çalışıyor
Bn cumartesi siteden aldım
Suan sistem montaj asamasinda diyor
Win almadim Herhangi bir pcciye gidip flash bellege win 11 kurdurttum evde kendim kurarim 2 dk da gelsin yeterki sistem