mbgn99 isimli üyenin son içerikleri

1. mbgn99

Vatan i512400f Beyaz Asus 4060 sistemini alan varsa baksın

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-dual-rtx4060-white-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Al knk bu sistem
  2. mbgn99

Vatan i512400f Beyaz Asus 4060 sistemini alan varsa baksın

Ayin 6 sinda siperis vermistim 10 is gunu gecmesine ragmen gelmedi Bende ankarada bakanlikta calistigim icin sogutozu magazasjna gidip montajsiz bir sekilde bilesenlerimi aldim bir bilgisayarcida yaptircam montaji Bu sistemi alanlar daha bekler bn diyim Butun sistemler duruyor kargolanmaya...
  3. mbgn99

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar rezilliği

Arkadaslar Ankarada yasadigim icin sistemi gidip aldım Montajsiz bi sekilde Montaini bir bilgisayarcida yaptircam ayni sistemden alan varsa daha çok bekler diyim Helsi duruyor oldugu yerde Kargolanmaya haziri birak montaji yapilmamis bile
  4. mbgn99

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar rezilliği

6 temmuzda Versim bende i5 12400f rtx4060 asus beyaz i Hala Sistem montaj asamasinda dio haftaya Kesin bekliyorum 10 iş gunu olcak yarinla beraber diger hafta bizahmet gondersin bide ankarada yaşıyorum amq
  5. mbgn99

Vatan Bilgisayar Montaj asamasinda

Haftaya Verilse bari Kargoya
  6. mbgn99

Bu monitörü Alıcam Sizce almalıyım

Dell 2724d aldim bile knk saol
  7. mbgn99

Hayır Verilmedi sistem montaj asamasinda yazıyor M.hizmetleri ve vatanin sitesindeki canli destek en kisa sürede kargo planlanmasi yapilmistir diyor ve magaza yogunlugu felan dio
  8. mbgn99

En kisa surede kargo planlanmasi yapilmis diolar banada yarında Verilmesse haftaya kalır Haftaya bari verilse kargoya
  9. mbgn99

Knk kargoya verilirse yazsana buraya bnde ayni sekil bilgilendirelim birbirimizi
  10. mbgn99

İns Bu Haftaici Kargoya verilir Pc alirken 7.8 is gununde kargoya verilir yaziyor Carsamba 8 is gunu olucak en kotu persembe verse haftasonuna gelir Butun ekipman monitör herseyi aldik sistemi beklioz haftasonlari boş geçiyor haftaici calisioz 1721047093 Simdi Bidaha Musteri Hizmetlerini...
  11. mbgn99

Knk Bu haftaici Kargoya verilirmi sence Cuma10 iş günü Olucak Yada m.hizmetlerini arayip montajli dehilde direk deminta gonderdinler die degistirebiliomuyum ?
  12. mbgn99

Perşembe günü Aradım 8 iş günü Suresi var felan dediler Carsamba Günü Tam 8 is gunu oluyor Persembeye kadar kargoya verilmesse gene obur haftaya kalicak ilk ay odemesi geldi daha kurup bakamadik bile
  13. mbgn99

Arkadaslar 06.07.2024 tarihinde yani geçen cumartesi Vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-dual-rtx4060-white-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Üstünden 10 gün geçti 6 iş günü geçti hala montaj aşamasında sizce ne zamana gelir ? Ayni sistemi alip bekleyen...
  14. mbgn99

Vatan sisteminiz montaj aşamasındadır

Bro Cumatesi Günü Aldim Pazar montaj asamasina Geldi Suan persembe hala ayni şekilde Haftaya Sali veya Carsamba Gunu Bekliyorum Kargoya verilmesini Vatan Yavas çalışıyor
  15. mbgn99

Vatan Bilgisayar RTX 4060 Sistem

Bn cumartesi siteden aldım Suan sistem montaj asamasinda diyor Win almadim Herhangi bir pcciye gidip flash bellege win 11 kurdurttum evde kendim kurarim 2 dk da gelsin yeterki sistem
Geri