mbu.berke isimli üyenin son içerikleri

1. M

TOGG 10X (Uzun Menzil) Önerir misiniz?

bence sarjı bu kadar dert etme hocam bende alırken evde sarj yok diye sorun etmiştim ama hani 20 80 araso sarj ediyprum zaten ve maks 35dk gördüm suana kadar istasyon dolu iken o da o yüzden cok dert etme derim bide coğunluk sehir içindeysen bittiğini anlamadan sarj etmis olursun
  2. M

TOGG 10X (Uzun Menzil) Önerir misiniz?

hocam merhaba aaracı 2026 model kullanıyorum oldukca rahat araba ben evde sarj kullanöıyorum bence pek ihtiyacda yok her benzinlikte var artık neredeyse be gerçekten benzine gmre ucuz olusu elektirğin cok rahatlatıyor arabayla uzun yolda 300km 140 160 arası basa basa gittim ben agresif...
  3. M

LG Monitörü almalı mıyım?

en iyisi kendi aldıgındır baska ürünlerde aklın kalmasın dostum hayırlı olsun şimdiden
  4. M

valla hocam bana gayet yetiyor kendi renk ayarlarını biraz değiştirdim ben nası holuma gittiyse öyle yaptım hiç öyle dikkkat etmedim siyahlara falan bence sizde cok dikkat etmezsiniz ama bence hayet güzel monitör sadece masan biraz enine uzunsa al ayakları biraz uzun rahatsız esebilir masan...
  5. M

hocam aynı monitörü kullanıyorum gayet memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim piksel sorunları vs olarakda ben pivotu pek kullanmadıgımdan biraz sert dönüyor döndürmek istediğimde bu kadar baska bi sıkıntı yaşamadım
  6. M

1.5m sportif araba önerisi

hocam cokda para cıkmak istemiyorum 1.6 olur olsa olsano paralara üst model arac bulabilir miyim ki bulsamda cok riski olmaz mı cla 200 amg ye göre 1766079795 hocam valla sizde yasamıssınız o duyguyu bende istiyorum cok mu kötü olur cla 200amgsi her seyiyile hosuma gitti baya fazla hani o...
  7. M

bmw mi seçerdiniz 200amg mi hocam benzimli alıcam alırsam amg yi
  8. M

neden anlamsız olsun ki hocam tabii ki eksi özellikleri vardırda o kadar kötü mü yani fiyatı haketmicek kadar
  9. M

dizeli mi benzinlisi mi iyidri hocam paket olarak full olanı nası anlarım
  10. M

hocam motorun yorgunlugunu vs nasıl anlayabilirim sesi vs belli eder mi kendim sürüş yapsam mesela anlar mıyım
  11. M

hocam malum siteden bakiyoruzda uzak şehirlerde var genelde bilmediğim bi şehirde eksper işini nası yapabilirim pek hakim değilim bu 2. el şeylerine
  12. M

evet hpcam bmw bulunmsz diye hiç araştırmaya yormadım hani mercedes cok içime sindi ama hani danısmak istedim daha iyi bi secebek var mı ya da üzer mi beni alırken neye dikkat etmem gerek 1766076648 şidmi baktımda hocam hosuma gitmedi pek görünüş olarak ya da ben yalnıs baktım
  13. M

evet hpcam sedan nası cirkin bi model hocam ben beğeniyorum dıs görünüs olarak üzer mi alırsam eğer 1.5m civarına motor arızalar vs olarak
  14. M

hocam cla 200 amg gibi ne öneririsin
  15. M

dostlar selamlar 1.5m civarı araba bakıyorum sportif bi araba olsun istiyorum öncelikle suan mercedes cla 200 amg cok hoşuma gitti sizce nasıldır 13 14 15 modelleri var sahibindende muadili arabalar mercedeste audi bmw gibi markalarda nedir 1.5m civarında siz olsanız ne düsünürdünüz cla200amg...
Geri