mburakakar isimli üyenin son içerikleri

1. M

Anakartın İşlemci Soketi Hakkında

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Parça parça olacak şekilde sakince sistem toplamaya çalışıyorum geçtiğimiz günlerde anakartımı ve işlemcimi aldım ve işlemcimi anakarta monte etmek istedim montelemesinde sıkıntı yok fakat fotoğrafta göründüğü gibi bir görüntü var anakartın işlemci kısmında. Bu...
  2. M

Çözüldü✓ Parça Parça Kasa Toplamaya Çalışıyorum

ilk olarak anakart, işlemci ve ramlari alacağım için ileride dediğiniz gibi ssd alacağım zaman değişlik yapma şansım var görsellik olarak da çok önemli değil havalandırması iyi olsun çirkin bir kasa olsun yine önemli değil. kasa olarak link paylaşımı yasak mı bilmiyorum o yüzden eklemiyorum da...
  3. M

hangi parçadan kısıp neyle değiştirsem mantıklı olur peki 1747824309 teşekkür ederim daha farklı bir markayla da değişiklik yapabilirim en son alacağım parçalardan birisi olacağı için
  4. M

arada 14k civarında bir fiyat farkı var o seviyelere çıkabileceğimi düşünmüyorum. ekran kartı alacağım zaman durumuma göre yorumunuzu göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim 🙏
  5. M

Herkese merhaba. Parça parça olacak şekilde yaklaşık olarak 100k değerinde bir kasa dizmeyi düşünüyorum fakat hayatımda ne hiç masaüstü kullandım ne de donanımdan anlarım hiçbir bilgim yok. Sağdan soldan duyduğum gördüklerimle ve pc toplayabildiğimiz sitelerdeki konfigürasyonlara bakarak bir...
Geri