mburaksrtt isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran Kartı değişimi

10k ya ekran kartımı satarsam üzerine 15-18k arası koymayı planlıyorum
  2. M

Ekran Kartı değişimi

aslında satacağım fiyata bağlı eğer 10k ya satabilirsem ekran kartımı üzerine 15k civarı eklerim
  3. M

Ekran Kartı değişimi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2-3 yıl önce aşağıda bırakacağım sistemi almıştım ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum hangisini almalıyım bu ekran kartınıda kaça satabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim İşlemci 1 x AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek 36MB Önbellek Soket...
  4. M

MONİTÖR Önerisi tercihen 24inç 2k

Arkadaşlar monitör almak istiyorum çok bütçe ayırmak istemiyorum sistemim iyi zaten cs lol valo rdr2 gibi oyunlar oynicam ben bunu düşündüm ama itopyoda indiirm varmış sanırım önerebileceğiniz monitör var mı ben açıkçası bu sefer ıps olmasını istiyorum düşündüğüm monitörü alta bırakıyorum ama...
  5. M

LOL Hesap satımı için site ve fiyat önerisi

evet beraber vereceğim
  6. M

LOL Hesap satımı için site ve fiyat önerisi

beyler elimde 300 skinli euw hesabı var skinler zaten çok iyi çoğu mor sarı ve kırmızı rankı elmas 2 ban vs yemedi daha önce nerede satabilirim yabancı yada tr için bir öneriniz var mı hangi sitede satmalıyım
  7. M

Yapay zekaları kişiselleştirme

Arkadaşlar yapay zekanın saçma sapan ceaplarını aptalca önerilerini kısacası dalkavukluğunu nasıl kaldırabilirim özellikle gemini de yaşıyorum bu sorunu chat ve gemini pro kullanıyorum ama gemini aşırı aptalca çalışıyor chate aşağıya atacağım yazıyı yazdım ve gayet iyi sonuç aldım ama geminide...
  8. M

Five Hearts Under One Roof türkçe yama

Five Hearts Under One Roof alacağım ama türkçe yamayı nasıl kuracağım youtubeda bulamadım bilen yardımcı olabilir mi
  9. M

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

İkiside yeni ve samsung almıştım
  10. M

Mavi ekran hata kodu yok hocam az önce tekrar açıldı sorun çözme vs dedi sorunu çöz dedim şuan güç tuşuna basıylrum hemen kapanıyor
  11. M

Az önce kulaklığı takarken yanlışlıkla power tuşuna bastım PC kapandı tekrar açtım aradan 1-2 dk geçti kendi kendine kapandı şimdi ise güç tuşuna bastıktan 5-10 sn sonra kapanıyor bir kere ekran geldi onarılıyor dedi daha sonra mavi ekranda çık ve devam et yazısı geldi şimdi ise 5 snde kapanıyor
  12. M

Sıvı soğutma sıvısı önerisi

sıvı soğutma 3 yıllık artık sıvı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum bunu alacaktım ama iptal ettim biraz koyuymuş sıvı önerisi olan var mı çok pahalı olmazsa iyi olur
  13. M

Max 40 k gaming laptop önerisi

mühendislik öğrencisiyim laptop almam lazım bütçe 40 k ansys catia gibi uygulamalarda sorun yaşatmamalı tabikide oyunda oynamalıyım trendyoldan olursa daha iyi olur
Geri