Arkadaşlar monitör almak istiyorum çok bütçe ayırmak istemiyorum sistemim iyi zaten cs lol valo rdr2 gibi oyunlar oynicam
ben bunu düşündüm ama itopyoda indiirm varmış sanırım önerebileceğiniz monitör var mı ben açıkçası bu sefer ıps olmasını istiyorum
düşündüğüm monitörü alta bırakıyorum ama...
beyler elimde 300 skinli euw hesabı var skinler zaten çok iyi çoğu mor sarı ve kırmızı rankı elmas 2 ban vs yemedi daha önce nerede satabilirim yabancı yada tr için bir öneriniz var mı hangi sitede satmalıyım
Arkadaşlar yapay zekanın saçma sapan ceaplarını aptalca önerilerini kısacası dalkavukluğunu nasıl kaldırabilirim özellikle gemini de yaşıyorum bu sorunu chat ve gemini pro kullanıyorum ama gemini aşırı aptalca çalışıyor chate aşağıya atacağım yazıyı yazdım ve gayet iyi sonuç aldım ama geminide...
Az önce kulaklığı takarken yanlışlıkla power tuşuna bastım PC kapandı tekrar açtım aradan 1-2 dk geçti kendi kendine kapandı şimdi ise güç tuşuna bastıktan 5-10 sn sonra kapanıyor bir kere ekran geldi onarılıyor dedi daha sonra mavi ekranda çık ve devam et yazısı geldi şimdi ise 5 snde kapanıyor
sıvı soğutma 3 yıllık artık sıvı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum bunu alacaktım ama iptal ettim biraz koyuymuş sıvı önerisi olan var mı çok pahalı olmazsa iyi olur
mühendislik öğrencisiyim laptop almam lazım bütçe 40 k ansys catia gibi uygulamalarda sorun yaşatmamalı tabikide oyunda oynamalıyım trendyoldan olursa daha iyi olur