MbwanaSamatta isimli üyenin son içerikleri

1. M

Video izlerken goruntu bozuluyor

Beyler herhangi bir video izlerken görüntü böyle oluyor ne yapmam lazım
  2. M

Fifa 22 aldim kuramiyorum

Teşekkürler
  3. M

Teşekkürler 1645511552 Teşekkürler
  4. M

Paralı değil demi
  5. M

Beyler bugün steamden 138 tl ye fifa 22 aldim indirdim oyunu açarken origin hesabı filan istiyo 1 euro yaziyo yardımcı olur musunuz?
  6. M

Hoca en ön sıraya aldı iyi mi kötü mü?

Derslerin açısından iyi eğlence açısından kötü
  7. M

Fifa 22 aldım steamden kuramıyorum

Beyler bugün fifa 22 aldim steamden 138 tl ye oyun yüklendi açmaya çalışırken origin hesabı istiyo ve ben origin in ne olduğunu bilmiyorum paralı mi değil mi 1 euro yaziyo yardımcı olur musunuz?
  8. M

Pes 2021 oynarken goruntu kalitesi yükselip düsüyor

Beyler bayadir pes 2021 girmiyodum(steam) bugün oynadığımda oyuncular hızlı koşarken gorunutu kalitesi düşüyor bunun sebebi nedir
  9. M

Bilgisayar kasasi çok ses çıkarıyor

Arkadaşlar pc nin bu kısmı pes gta gibi oyunlar oynarken çok fazla ses çıkarıyor ne yapacağım bilmiyorum
  10. M

Ryzen 5 3500 lü sistem sogutucusu cok fazla ses çıkarıyor

Arkadaşlar pc nin bu kısmı pes gta gibi oyunlar oynarken çok fazla ses çıkarıyor ne yapacağım bilmiyorum
  11. M

Pc soğutucusu çok ses çıkarıyor

Beyler ağustos gibi yeni pc topladım pc den çok anlamıyorum pc özellikleri bunlar ve attığım yerdeki fan aşırı derecede ses çıkarıyor yardımcı olabilir misiniz
  12. M

İşlemci soğutucum çok sesli çalışıyor

Beyler ben ağustos ayında yeni pc topladım rtx 2060 ryzen5 3500 pc den çok anlamıyorum pc nin bu kısmı çok fazla ses çıkarıyor yan odaya taa ses gidiyor çözümü nedir
  13. M

Kasadan garip sesler geliyor cok ısınıyor fanlar dònmuoyr

1641728487 Knk 1600 gösteriyor ama 3500 normalde işlemci ve sesin kaynağı islemciden geliyo çok aşırı bir ses
  14. M

Kasadan garip sesler geliyor cok ısınıyor fanlar dònmuoyr

Yazın yeni pc topladım rtx 2060 ryzen 5 3500 Pes ve gta oynarken kasadan silah sesi gibi garip sesler geliyor fanlar dönmüyor yardımcı olur musunuz?
Geri