MBYiğitler isimli üyenin son içerikleri

1. M

MSI OLED Hangisini Almalıyım 271qp/272qp/273qp/274qp X24

1k bişey değil de fiyat arttıkca asusa kayasın geliyo ben pazartesiye kadar bi düşüneyim hesap yapayım alınca haber veririm
  2. M

gönül asus istiyor ama bütçe 271e çıkar ya daha üstüne çıkarsam ay sonuna yetmez
  3. M

tamamdır 272yi çıkardım kafadan
  4. M

baktıkça asus roga kayıyo kafam sonra diyorum ki onu alınca hayatımda ne değişecek vaz geçiyorum. 272QP X24 ile galiba attığınız lg arasındayım. bi yandan asus rog XG27AQWMG aklımı çeliyo o kadar para bayılmaya gerek yok aslında. 271QP X24 n11 de tekra 22999tl den satıyor 272QP X24 amazonda...
  5. M

Merhabalar öncelikle aşağıdaki 4 monitör arasında kaldım tecrübe eden veya başka önerebileceğiniz bir şey var mı msi 240hz 2k ips monitörüm de çizgilenme sorunu olmuştu garantinin sonuna doğru. İadeyi yapıştırdım direk hazır alacakken olede geçim bari dedim. Genelde valorant cs ve webde...
  6. M

Yardım Acer Nitro 5 "Inaccesible Boot Device" hatası ve Kendiliğinden Kapanıyor

tam olarak sorunların 1. bilgisayarın kendi kendine kapanması 2. bilgisayarını kapatıp şarjdan çıkardıktan sonra biosu düzeltmeden açılmamasımı
  7. M

Wattman hatası birçok şeyi denedim hala çözemiyorum

Hocam benzeri bi hata bende r5 3600x varken de vardı işlemci voltajını ve hızı biostan manuel olarak sabitleyip deneyebilirmisin. Düzelmezse 2. görüşüm farklı bi psu ile denemeniz.
  8. M

B650 anakart bios ta m2 ssd görünmüyor

Muhtemelen laptopta csm modu açıktı advancede modea girip boot sekmesindeki ayarları paylaşırmısın
  9. M

M.2 SSD Hızı neden düşük

Arkadaşın anakartı ve taktığı slot hangisidir. ayrıca 980 500gb 3500 / 3000 hız vaat ediyor nasıl 6000 küsür hızları almış orasını anlamadım açıkcası.
  10. M

Çözüldü✓ Bu kadar kablo neyin nesi ??

ilk fotoğraf ekran kartına takılan 6+2 pin , ikinci fotograf molex ve sata power kablosu molex eski hdd veya bazi fanlarda eksra molex girisi oluyor. Sata powerda ssd, hdd, fan coklayici ceviriciler icin
  11. M

Dell Optiplex 9020 Dual Psu

ekran kartından görüntü alabilmek için siyah kabloyuda birleştirmen gerek yoksa görüntü alamayabilirsin. aynı gndyi paylaşmaları lazım. gerçi ekran kartı anakarttan da gnd aldığı için orda da birleşiyordur ama işini sağlama al istersen. ölçü aletin varsa sarı kablonun voltaj değerini...
  12. M

Dell Optiplex 9020 Dual Psu

O sistemler kendilerine has anakart yapısı kullandığı için aktarmada sorun olabilir diye düşünüyorum. Anakart ve psu datasheetini araştırarak bulabilirsen elindeki 400w psu modifiye edip kullanabilirsin.
  13. M

Yardım MOUSE ÇALIŞMIYOR NASIL DÜZELTİCEM

Eğer programında alıcı eşleme yoksa. Yeniyse de servise göndere bilirsin yanlış hatırlamıyosam wraith espor getiriyor.
  14. M

XPG Ram Sistemde faklı görünüyor Nedendir ?

Ramin paketinde ne yazıyor. CPU-Z üzerinden de kontrol et istersen
Geri