Mcbabyface isimli üyenin son içerikleri

1. M

bilgisayar aniden kapanıyor

normal bir şekilde bilgisayara bakarken bir anda ( özellikle canlı derslerde iken ) mavi ekran veriyor ve " bilgisayarınız beklenmedik bir sorunla karşılaştı " yazısı çıkıyor . Bir süre sonra da kendiliğinden açılıp hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor . sorunun kaynağının CPU ısısı olduğuna dair...
  2. M

Bilgisayar toplarken depolama alımında bilgi eksikliğim var

Teşekkürler iyi günler
  3. M

Çok teşekkür ederim son olarak önerdiğin bir marka ya da model var mı ? HDD için WD alıcam ama ssd hakkinda yardım edebilirsek iyi oluur
  4. M

Kronik sorundan kastın nedir ? Ve Windows için kaç GB SSD ihtiyacım var
  5. M

Eğer ssd'e Windows aticaksam min değerleri almaya çalışırım mesela 138 GB Windows için yeterliyse 480 falan almam 1599154506 Depolama birimleri için 500 TL var elimde herşeyi HDD yapmayı planlıyordum ama Windows için ssd almak şart da diyorlar aklımda olan 128 GB( Windows için ) SSD 2 TB HDD...
  6. M

Dostlar PC topluyorum ve kalan tek şey depolama oldu iki depolama mı almalıyım yoksa bir depolama birimi yeterli mi ? Ve Windows'u ssd'e diğerlerini hdd'e kur demişti birisi bu doğru mu ? Bu konuda bilgi eksikliğim var yardımcı olursanız sevinirim dostlar
Geri