MccuddeN isimli üyenin son içerikleri

1. MccuddeN

❌İndirim Bitti! G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 - 1687 TL

sizce beklemeli miyim daha fırlarmı fiyatı. Galiba 2029'a kadar bu ram sıkıntısı devam edebilirmiş
  2. MccuddeN

❌İndirim Bitti! G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 - 1687 TL

Benim eski sistemde aynısından var. Satsam kaça satarım 2x8.
  3. MccuddeN

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

Şuan değerler bu. Oyunda binanın birine girmişim. Sisli alana çıkamadım işlemci orda biraz zorlardı ama 60'ı geçmezdi büyük ihtimal. Resme basın detayı görebilirsiniz steamin kendi uygulaması.
  4. MccuddeN

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

360mm olanı kullanıyorum. Mayıs yada haziranda almıştım 1400 tlydi sanırım. O dönem iyzico parolapara sayesinde bedavaya almıştım. 7800x3d ile kullanıyorum. İşlemci ısınan bir işlemci bostayken 50-55 arası sıcaklık ama yük altında testlerde 70-71 dereceyi hiç geçmedi. Oyunlarda 65 dereceyi zor...
  5. MccuddeN

🔥İndirim Adidas'ta 2 al 1 öde başladı

1500 civarındaki ayakkabıları 3000-3200 tl yapmışlar :D
  6. MccuddeN

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

world mobile uygulamasına bakıyorum bende çıkmıyor
  7. MccuddeN

🔥İndirim DeFacto montlarda 150tl indirim varmış ama 700tl üzerine

Sizce idare eder mi biraz kilo aldım normalde 2 montum var ama L beden oldukları için önüm zor kapanıyor.
  8. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Msi mag pano 100R SİYAH 5.290 TL

Benim ramler siyah ama ışıklı olduğu için uçlarını beyaz yapıyorum. Anakartımın soğutucu kısımları beyaz gerisi siyah. Görünüş olarak böyle duruyor. Ekran kartı kablosu keşke beyaz olsaydi iyi olurdu sonra alırım belki.
  9. MccuddeN

Çıt çıt dediğin pc kapattığın zaman birkaç dakika içinde çıt çık çatırdama sesi geliyor onu mu diyorsun. Gece pc kapatınca o çıt çıt sesi karanlıkta sıçratıyor beni uykumdan ediyor :D
  10. MccuddeN

Beyazını kullanıyorum fanları sesli çalışıyordu. Şimdi kulaklarım alıştı galiba sesi hissetmiyorum. İşlemcim 7800x3d boştayken 50-55 derecelerde belki o yüzden seslidir fanlar
  11. MccuddeN

Çözüldü✓ RTX 5080 düşük GPU kullanımı ve düşük FPS sorunu

Büyük ihtimal bendede ayni sorun var. RTX 5070 ti ekran kartına sahibim oyunlar akıcı gelmiyor gibi hissediyorum. Arada ani FPS düşüşüde yaşıyorum. Mesela nadiren Fortnite oynarım oyun çok kasıyor bende. Aktif olarak silent hill 2 oynuyorum FPS drop giriyor. Uygun bir vakite PC formatlıcam...
  12. MccuddeN

Yardım Dualshock 4 Drift Sorunu

Bu drift Sorunu nasıl çözerim kendim halletme şansım var mı? Normalde dualsense kullanıyorum. Dualshock 1-2 yıldır kenarda boş boş duruyor sonra lazım olur misafir gelir diye tamir etmek istiyorum.
  13. MccuddeN

Öneri Lexip X AC Shadows Kulaklık Sizce iyi mi?

Bu kulaklığı Emin Çıtak kanalında gördüm sponsor olmuşlar. Kulaklık görünüş olarak çok iyi duruyor sizce nasıl kullanan var mı? Steelseries Nova 5x almıştım birkaç hafta önce bunu görünce keşke bunu mu alsaydım diye düşünmeye başladım...
  14. MccuddeN

🔥İndirim Steam Assassin's Creed Valhalla %90 İndirim 4.79 Dolar

Csde haftada 1 kez seviye atlayınca kasa düşüyor onuda topluluk pazarına satıyorsun. Benim arkadaşa 90 dolarlık kasa düşmüştü. Bana genelde 1-2 dolarlık kasalar düşüyor
  15. MccuddeN

🔥İndirim Steam Assassin's Creed Valhalla %90 İndirim 4.79 Dolar

Epicde genelde hep daha uygun ucuz oluyor ama benim gibi sadece steamden oyun alan varsa bu fiyat çok uygun şuan. Steam harici başka yerde oynayamıyorum.
Geri