MccuddeN isimli üyenin son içerikleri

1. MccuddeN

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bu arada klavye kutusunun içinden bu çıkıyor. Desteğe yazdım pazar günleri destek yokmuş yarın cevap vercekler. Ne kodu veriyorlar merak ettim.
  2. MccuddeN

Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum. 1786875176 2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3...
  3. MccuddeN

Klavyem sabah geldi. Ben knobu steelserieste media kısmına aktarmak istiyorum spotify youtube için bu mümkün mü sadece game kısmında ses arttırıp azaltılıyor
  4. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

benimde verilmiş yarın gelir umarım
  5. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Bunlarda son kullanma tarihi oluyor mu ucuzken alayım ilerde belki lazım olur
  6. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Şu sıralar aktif cs oynuyorum. 2 hafta önce Leobog Hi75c Pro ön siparişi vermiştim 17 ağustos sonrası yollucaklarmış. Onu iptal edip bunu yada kablosuz manyetik klavye alsam mı bilemedim.
  7. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Pati Clean 20 Litre Kedi Kumu 140 Lira

Premium saolsun 2 tane aldım 1 tanesi bedavaya geldi.
  8. MccuddeN

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Kp40 bayıldım başta fc26 denerken çok garip gelmişti pek beceremedim fc26 da dualsense devam ederim büyük ihtimal ama başka oyunlarda örneğin forza horizon 6 da mükemmel bir deneyim sunuyor titreşimler çok iyi dead cells, hollow knight felan daha keyifli hale geldi. Gecikme yok hiç...
  9. MccuddeN

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

S26 fe modelini bekliyorum s26 dan daha uygun olucaktır. S25 fe bildiğim kadarıyla hayal kırıklığıydı umarım bu sene s26 fe iyi olur.
  10. MccuddeN

kp40 1785945841 fc26 da kolu denedim oynamakta baya zorlandım elim dualsense alışmış. Uzun süre oynayıp kola alışmam lazım çok tuhaf hissettiriyor.
  11. MccuddeN

Neyse çıkardım kutudan kendim test edip bakarım. Hissiyatı bir garip hissettirdi tuş basımı felan dualsense kullanıyorum normalde
  12. MccuddeN

Arkadaşlar son durum ne cihazı kullanıp deneyen var mı herhangi bir sıkıntısı mevcut mu kutu önümde bilerek açmıyorum. Gecikme konusu geçtiği için tereddüt ediyorum kutudan çıkarmaya
  13. MccuddeN

İadelik bir durum var mı şimdi geldi kargom işte olduğum için açıp bakamıyorum. Gecikme olayı çok mu iade etmelik bir durum mu
  14. MccuddeN

Hepsiburadadan alıpta kargo geciktiyse gecikme telafisi alabiliyorsunuz hepsibay bakiyesine 50 tl veriyorlar. Şimdi aldım telafimi bende
  15. MccuddeN

Bailey siparişi verdim şimdi. Sizce almakta iyi mi yaptım 1-2 aydır kullanan varsa memnun mu normalde manyetik klavye alcaktım bu klavye çok gündemdeydi stokları yine bitmeden alayım dedim.
Geri