MccuddeN isimli üyenin son içerikleri

1. MccuddeN

Enermax Revolution ERT1200EWT

5070 ti + 7800x3d ile kullanıyorum memnunum. Bir ara herkes öneriyordu öyle almıştım. Sessiz sorunsuz çalışıyor. Bazıları belli bir yükte ses çıkardığını söylemişti ben o sesi hiç duymadım. Gerekmediği sürece fanlarını boşa çalıştırmıyor.
  2. MccuddeN

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Diğer renklerin stoğu gelirse alıcam
  3. MccuddeN

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

x9 mu yoksa v9 pro mu önerirsiniz
  4. MccuddeN

🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

tükendi kodlar alamadık
  5. MccuddeN

🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Msı Forge GK600 alınır mı belki kupon olursa alırım diye düşünüyorum
  6. MccuddeN

🔥İndirim Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W Powerbank 944 TL !

prime üyesiyim kupon gözükmüyor bende
  7. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Star Wars Darth Maul Figür 420 tl

Bunla birlikte Vader ile Stormtrooper olanıda aldım yaklaşık 1400 civarı ödedim sizce bu fiyatlar iyi değil mi ben figurlerin aşırı pahalı olduğunu biliyorum.
  8. MccuddeN

🔥İndirim Samsung M7 Serisi 43” Akıllı Monitör 🔥9.999₺

Birkaç ay önce öğrenci indirimiyle ucuza almıştım çok memnunuz oturma odasında tv olarak kullanıyoruz. 5 metre hdmi kablo aldım arada oyun oynuyorum baya sarıyor. Umarım tekrar öğrenci indirimine girer bu sefer mutfak için 32 inc olanı almak istiyorum.
  9. MccuddeN

ALAN WAKE 2 TÜRKÇE YAMA ( EPİC GAMES )

Alan Wake 2 steamde yokki. Oyun epic gamese özel
  10. MccuddeN

Öneri Koltuk önerebilir misiniz?

3 yıldır hawk fab 4 kullanmaktayım. Bu koltuk ilk aldığımdan beri bana hiç rahat gelmemişti yüzden hawk önermeyin yada iyi bir modeli çıktıysa önerin. Geçen fc26 oynarken sinirden koltuğun sağ koluna sertçe vurdum mekanizması kırıldı sabit durmuyor artık. Bütçe olarak 5-6 bin tl olarak...
  11. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Claw's JC12 12.8W/MK Termal Macun- 4gr 199 TL

ben bunu alsam uzun süre bekletsem sorun olmaz macun bozulmaz değil mi. Pc toplayalı 4 ay oldu daha macunu yenilemem büyük ihtimal
  12. MccuddeN

Yardım Hdmi Kablo önerebilir misiniz?

Arada baya fiyat farkı var siz hangisini önerirsiniz ucuz olanı alsam sorun çıkartır mı? Odamdan oturma odasındaki Samsung Smart M7 monitöre hdmi kablosu uzatmak istiyorum fc26 oynamak için...
  13. MccuddeN

🔥İndirim Gamepower Aero Ultra Siyah 1199 TL Tekrar indirimde

İlk çıktığı gün almıştım memnun kalmadım. Şuan satmaya çalışıyorum yada iade edicem haftaiçi. Şuan indimi bitmiş geri 2300 tl olmuş. Ankara eryaman civarında olan varsa 1200 tlden verebilirim sadece 1 kereliğine test ettim o kadar. Memnun kalmama sebebim hali hazırda blackshark v2 x...
  14. MccuddeN

Yine neyin bant daraltması yapılıyor?

Bende her şey normal. Galiba goodbyedpi kullandığımdan dolayı etkilenmiyorum.
Geri