Profile features limited (profil özellikleri kısıtlı) yazısını görürseniz kütüphanenize bu tarz çöp oyunları doldurmaya gerek yok. Bu oyunlar profilde oyun sayısını arttırmıyor ve koleksiyon kartları vermez.
bu kampanya bende hiç gözükmedi nedense. 2 tane world kredi kartım var biri visa diğeri mastercard logolu. Acaba yaşa göre mi veriyor yoksa troy kartlar için mi troy kart olsa steamde troy kart geçmiyor diye biliyorum
Şuan değerler bu. Oyunda binanın birine girmişim. Sisli alana çıkamadım işlemci orda biraz zorlardı ama 60'ı geçmezdi büyük ihtimal. Resme basın detayı görebilirsiniz steamin kendi uygulaması.
360mm olanı kullanıyorum. Mayıs yada haziranda almıştım 1400 tlydi sanırım. O dönem iyzico parolapara sayesinde bedavaya almıştım. 7800x3d ile kullanıyorum. İşlemci ısınan bir işlemci bostayken 50-55 arası sıcaklık ama yük altında testlerde 70-71 dereceyi hiç geçmedi. Oyunlarda 65 dereceyi zor...
Benim ramler siyah ama ışıklı olduğu için uçlarını beyaz yapıyorum. Anakartımın soğutucu kısımları beyaz gerisi siyah. Görünüş olarak böyle duruyor. Ekran kartı kablosu keşke beyaz olsaydi iyi olurdu sonra alırım belki.
Çıt çıt dediğin pc kapattığın zaman birkaç dakika içinde çıt çık çatırdama sesi geliyor onu mu diyorsun. Gece pc kapatınca o çıt çıt sesi karanlıkta sıçratıyor beni uykumdan ediyor :D