MccuddeN isimli üyenin son içerikleri

1. MccuddeN

Yardım Hawk Koltuğum Tamir Olur mu Acil Destek

ben koltuğu alalı 4 yıl oldu bana yollucaklarını sanmıyorum mecbur yedek parçadan satın almam gerekicek
  2. MccuddeN

Çok teşekkür ederim bunu alınca sorunum çözülür o zaman. Koltuğun kollarıda kırık yedek parçası varsa onlarada bakayım
  3. MccuddeN

Dün Hawk Fab v4 koltuğum oyun oynarken aniden kırıldi ve arkaya doğru düştüm. Uzun zamandır sol taraftaki sabitleme kolu arızalıydı. Fotoğrafa bakabilirseniz bunun tamiri olur mu? Koltuğu 4 senedir kullanıyorum garantisi bitmiştid. Eğer tamiri varsa çok pahalıya gelmezse yaptırmam lazim yoksa...
  4. MccuddeN

Yardım Koltuğum Kırıldı Acil Koltuk Önerisi Lazım

4 yıldır kullanmakta olduğum hawk fab v4 koltuğum kırıldı. Şuan mecburen plastik sandalyeye oturuyorum. Hawk fab serisini bir daha tercih etmicem hiç rahat değildi. Future serisi nasıldır bilmiyorum. Hangi koltuğu tercih etsem bilemiyorum. Boyum 173 kilo 105. Nomalde bu kadar kilolu değildim...
  5. MccuddeN

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

Hawk fab v4 kullaniyorum koltuk kırıldı yamuk kullanıyorum. Koltuktan hiç memnun kalamadım rahat değildi 4 senedir mecburen kullanıyordum. Future serisi nasıldır bilmem bana acilen koltuk lazım önerebilir misiniz?
  6. MccuddeN

Yardım 2.Monitör Aktif Olduğu Zaman Oyun Grafiklerinin Kötü Olması

Ana monitörüm Samsung G65B 2k 240 hz. Diğer monitör Msi Optix G24C6 1080p 144hz. Uzun süredir hep 2 monitör kullandım sistemimi. Oyun oynarken grafikler istediğim gibi olmuyordu çoğu oyunda pikseller belli renkler soluk oluyordu. 2 gün önce ayarlardan 2.monitörü kapatınca oyunlar daha canlı...
  7. MccuddeN

Yardım Koltuk önerebilir misiniz?

bundan mı https://www.hepsiburada.com/exvega-andromeda-premium-kumas-oyuncu-koltugu-gri-p-HBCV00005Q73KL?magaza=EXVEGA
  8. MccuddeN

Yardım Koltuk önerebilir misiniz?

4 yıldır hawk fab v4 kullanıyorum. Kullandığım süre boyunca bu koltuktan hiç memnun kalamadım rahat değildi. Şimdi her 2 kolçağı ve sabitleme mekanizması kırıldı yamuk oturuyorum. Son zamanlarda kilo aldım sağlam dayanıklı bir koltuk önerebilir misiniz? kumaş olması benim için daha iyi olur. Her...
  9. MccuddeN

7800x3d İşlemcide Ram Hızı Kaç Olmalı

6000 ne aldım pc daha hızlı hissettirdi şuan. Oyunlara baktığımda şuanlık akıcı ama yine anlık kırmızıya düşüyor. Hafif takılmaları hissedebiliyorum.
  10. MccuddeN

7800x3d İşlemcide Ram Hızı Kaç Olmalı

Kullandığım ram 7200 mhz cl34. Oyunlarda stuttering sorunu yaşıyorum. Yapay zekaya sorduğumda 7800x3d için önerilen hız 6000 yada 6400 mhz. Bu yüzden stuttering yediğimi düşünüyor. Sizce bu doğru mu 7200 mhzden 6000 ne çekmeli miyim yoksa benim sorun başka mı?
  11. MccuddeN

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %50 İNDİRİM

Ben bunu çok severek kullandım 1 yıldır zarar görmedi. Şimdi babama verdim giysin diye. İndirimde varmış tekrar alıcam. https://www.hepsiburada.com/adidas-response-runner-unisex-kosu-ayakkabisi-ih6100-p-HBCV00007M3QJO?magaza=Hepsiburada
  12. MccuddeN

🔥İndirim Lian Li PCle 5.0 Riser Kablo Siyah 200mm - 3589 TL

Bu riser kablolar niye pahalı bende dikeye geçmek istiyorum ama görsel için bu paraya almaya gerek var mı bilemiyorum.
  13. MccuddeN

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Enebadan geçen hafta 1650 TL'ye aldım. Çoğu kişi 1550 TL'ye aldı. Fiyatlar sürekli değişiyor bi yükseliyo bi düşüyor. Umarım kodu geciktirmezler. Bayram tatilimi bu oyuna ayırdım.
  14. MccuddeN

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

3 senedir hawk fab v4 kullanıyorum hiç memnun değilim. İlk aldığımdada çok memnun kalmamıştım. Şuan kolçakları kırık koltuk sabitlemesi arızalı. Koltuk arayışındayım bu future serisi fab v4 den daha iyi midir
  15. MccuddeN

🔥İndirim Steam Wallpaper Engine $2.39 USD

105 tl para değil al geç
Geri