mcergun isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yok Ayrıca sendeki göbekle bendeki bir mi? Vücut gayet oturdu. Sadece diyorum ki sitede yazan kadar uzun gelmedi bana tişört. Kısacık geldi, göbekten sığmadım gibi bir şey mi dedim? Sanki sana saldırıldı da savunmaya geçiyorsun
  2. M

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

L beden aldım çok kısa oldu. Sitede yazan ölçüyle gelen ürünün alakası yok. İçindeki marka etiketi de bir yıkamaya koptu geldi. 190 boy 95 kiloyum
  3. M

❌İndirim Bitti! Thonet & Vander Gut Gen2 Soundbar 2.389 TL (itopya)

Sanki eski marka ismini satın alıp Çin malı ürün satıyor hissi oluşturdu ürünler bana. Detaylı bilgi, araştırma lazım.
  4. M

🔥İndirim 271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar Arkası) - SHEIN

ben de ayni fikirdeyim. auto modellerde gecikme cok fazla oluyor, ayrica istedigin modda olcum yapmamakta israr edebiliyorlar bazen
  5. M

Shein indirimli ürünler

telefon dogrulama bana her turlu geliyor. yoksa hesap acmama musade etmiyor. hatta telefon dogrulama yaptiktan sonra ikinci kez telefon numarasi geliyor, onu atlayabiliyorum.
  6. M

Shein indirimli ürünler

ben 2 3ten fazla acamiyorum. verification sms geliyor ama kodu girince kabul etmiyor.
  7. M

Shein indirimli ürünler

Bir telefon ile kaç hesap açıyorsunuz en fazla?
  8. M

🔥İndirim Konnektörlü USB Mekanik Klavye Kablosu 94 TL [SHEİN]

Sargı kısmı düzenli dursun diye metal parcalar var. Onlardan bulan var mı shein de? Coiled cable rod, metal, ıvır zıvır aramayla bulamadım
  9. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyor 1757340694 Sizdeki hangi castor?
  10. M

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Minimum sepet tutarını aşmak için şunu yapıyorum artık: Arama yap, alışveriş kısmına git, ürünü sepete ekle, o ürünü bulunduran bir sepeti satın al. Eğer reklamdaki ürünü almazsanız sepet tutarı için bekletiyor. Sıkıntı şu ki her zaman istediğiniz şeyi reklama düşürmek zor. Ben artık uğraşmayı...
  11. M

Minimum sepet olmadan alışveriş deneyen var mı yakın zamanda? Google alışveriş ile olan eskiden kullandığım yöntemi uygulayamadım
  12. M

Nasıl yapıyoruz hocam?
  13. M

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

500/1000 tanımlı kişilerin için güzel kampanya
  14. M

Kampanyalar da sınıf sınıf. Wincredit gelmeyen hesabıma sürekli 2000 kupon veya 510 credit geliyor
Geri